Dinamo Zagreb – Villarreal ponturi pariuri 08.04.2021

Scris de Zamfi08/04/2021

Joi seara cu incepere de la ora 22:00 pe stadionul Maksimir din Zagreb se va desfasura partida dintre Dinamo Zagreb si Villarreal din cadrul sferturilor de finala ale Europa League. Duelul va fi condus la centru de o brigada din Germania, condusa de D.Siebert, iar desfasurarea evenimentelor o vom putea urmari in transmisiune directa pe Digi Sport 4, Look Sport sau Telekom Sport.

⚽ 1. Dinamo Zagreb.

Croatii condusi de D. Krznar au realizat o performanta incredibila ajungand pana in aceasta faza a competitiei, reusind in optimi sa elimine una dintre principalele candidate la castigarea trofeului, este vorba de Tottenham pe care a invins-o in retur cu 3-0 dupa ce in partida de la Londra pierduse cu 0-2.

In campionatul intern se afla pe prima pozitie, insa la egalitate de puncte cu Osijek, ambele avand 61 de puncte. Probabil si anul acesta Dinamo Zagreb va castiga campionatul, fiind de departe cea mai buna formatie din Croatia.

Cel mai bun marcator al croatilor in Europa League este varful de atac Mislav Orsic cu 5 reusite, acesta avand si 14 reusite in campionat, alaturi de Mario Gavranovic.

⚽ 2. Villarreal.

Echipa oaspete porneste usor favorita la Fortuna, dar meciul se anunta extrem de dificil, avand in vedere forta croatilor in partidele de acasa. ”Submarinul galben” a reusit calificarea in optimi trecand de echipa lui Mircea Lucescu, Dynamo Kyiev, pe care a invins-o in dubla mansa cu acelasi scor 2-0.

Traverseaza o perioada foarte buna, avand 5 victorii consecutive, aici incluzand si cele 2 partide contra ucrainienilor, iar in La Liga se afla pe locul 6 cu un total de 46 de puncte, la egalitate cu Betis (5). Cele doua, alaturi de Real Sociedad se lupta pentru un loc de Europa League la finalul campionatului.

⚽ 3. Dinamo Zagreb – Villarreal intalniri directe.

Cele doua formatii s-au intalnit ultima oara in anul 2010, in faza grupelor Europa League, Villareal castigand pe teren propriu cu 3-0, dupa ce pierdusera in Croatia cu 0-2.

⚽ 4. Dinamo Zagreb – Villarreal echipe probabile.

Dinamo Zagreb (4-3-3) : Livakovic – Ristovski, Lauritsen, T.Chatrine, Franjic – Majer, Jakic, Ademi – Ivanusec, Petkovic, Orsic.
Villarreal (4-4-2) : Asenjo; Mario, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Capoue, Trigueros, Pena; Moreno, Bacca.

⚽ 5. Dinamo Zagreb – Villarreal cote pariuri.

Am analizat oferta celor de la Fortuna si cred ca merge jucata cota de 1.92 la „ambele marcheaza”. Tot la aceeasi casa de pariuri sportive am remarcat un alt pronostic si anume ”peste 1.5 goluri in prima repriza” cota fiind 3.20.

Te invit pe pagina site-ului nostru unde veti gasi si celelalte predictii Europa League, analizate de colegii mei.

⚽ 6. Dinamo Zagreb – Villarreal ponturi pariuri.

Dinamo Zagreb – Villarreal ponturi pariuri

Meciul se anunta extrem de tare, cu doua formatii bune ale Europei, din care in mod normal golurile nu vor lipsi. Bookmakerii ofera o cota excelenta pentru cel putin 2 reusite, acesta fiind pronosticul pe care il recomand in acest duel. Croatii joaca foarte bine pe teren propriu, avand in componenta lotului multi jucatori de viteza, combinativi, care cu siguranta le vor pune probleme spaniolilor.
De partea cealalta, ”submarinul galben” vine in Croatia cu un moral excelent dupa cele 5 victorii consecutive si porneste cu prima sansa in acest sfert de finala. Cu o linie de atac formata din Moreno si Bacca, sustinuti din mijloc de excelentii Perejo si Trigueros, consider ca trupa lui Unai Emery va marca cel putin o data.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Dinamo Zagreb – Villarreal
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: