Novak Djokovic – Aslan Karatsev ponturi pariuri 18.02.2021

0

Povestea rusului Aslan Karatsev in acest turneu este una incredibila, fiind primul jucator din Era Open care reuseste sa atinga faza semifinalelor la prima aparitia intr-un turneu de Grand Slam. Pentru Novak Djokovic insa se anunta un meci pe care il poate controla autoritar, acesta fiind programat miercuri, in sesiunea de seara la Melbourne, incepand cu ora 10:30, fiind transmis in direct pe Eurosport.

1. Aslan Karatsev

Jucatoarul din Rusia, in varsta de 27 de ani, ocupa in prezent locul 114 in clasamentul ATP, urmand sa ajunga in prima suta dupa acest turneu.

Parcursul excelent a jucatorului rus a inceput dupa reluarea competitiilor in sezonul trecut, reusind sa isi adjudece cateva turnee Challenger, obtinand o serie foarte lunga de victorii.

Pentru acest turneu a fost nevoit sa castige 3 meciuri de calificare, iar pe tabloul principal a reusit 2 marti surprize, eliminandu-i pe Diego Schwartzman, in minimum de seturi, iar impotriva lui Felix Alliassime a revenit de la 0-2 la seturi, reusind cea mai buna performanta a carierei.

1. Novak Djokovic

Jucatorul din Serbia, ajuns la 33 de ani, se afla in prezent pe primul loc in clasamentul ATP, ocupand aceasta pozitie de un timp foarte indelungat.

betano euro 2020 v2

Novak Djokovic porneste cu usor favorit in acest meci, fiind jucatorul mai experimentat in acest faze ale competitiei si unul dintre cele mai bune ponturi pe care multi vor risca și unul din ponturile tenis care va fi jucat destul de des va fi o victorie in minimum de seturi pentru jucatorul din Serbia.

Cel mai greu test din acest turneu pentru Novak Djokovic l-a avut impotriva lui Taylor Fritz, cand au aparut dureri mari la muschii interconstali, iar americanul revenise de la 0-2 la seturi, insa in setul decisiv, Novak Djokovic a controlat partida, urmand alte 2 victorii solide, la Milos Raonic si Alexander Zverev.

3. Intâlniri directe

Cei doi jucatori nu s-au intalnit pana acum in circuit, urmand sa aiba loc prima confruntare oficiala.

4. Cote pariuri

Pentru o victorie clara a lui Novak Djokovic în acest meci , cu un handicap de în -7.5 game-uri, avem cota 1.85.
Aslan Karatsev traverseaza cea mai buna forma a carierei, iar pentru cel putin 1 set castigate de jucatoarul din Rusia o cota 2.12.

5. Novak Djokovic – Aslan Karastev ponturi pariuri

Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 72.7%
Castigate: 8/11
Novak Djokovic nu s-ar fi asteptat niciodata sa aiba parte de o semifinala atat de accesibila precum cea impotriva lui Aslan Karatsev. Desi rusul a reusit cea mai buna performanta a carierei, nu vad a avea solutii pentru a provoca o noua mare surpriza, urmand ca Djokovic sa controleze cu multa autoritate partida si sa se impuna in minimum de seturi, reducand la maximum eforturil fizic in vederea unei finale ce se anunta extrem de disputata.

Novak Djokovic - Aslan Karatsev
Pronostic: Novak Djokovic 3-0 Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat
46 din 73 63% +850.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here