Novak Djokovic – Daniil Medvedev ponturi pariuri 12.09.2021

0

O finala care poate intra in istorie ca un moment crucial pentru ca Djokovic are sansa sa cucereasca grand slamul cu numarul 22 si sa-i depaseasca pe Federer si Nadal cu care momentan este la egalitate. Mai mult, sarbul poate face marele slem cu o victorie, adica castigarea tururor celor 4 turnee de grand slam dintr-un an. Adversarul care-i poate spulbera toate aceste recorduri este rusul Daniil Medvdev, cel care ocupa locul 2 in lume. Meciul este programat de la ora 23:00 pe Arthur Ashe Arena si va fi transmis in direct de Eurosport.

1. Novak Djokovic

Djokovic este cel mai bun tenismen din lume de mai multi ani si are acum o sansa mare sa incline balanta statisticienilor in favoarea sa pentru titlul de cel mai bun jucator all time. Pentru asta are nevoie sa se impuna in acest meci si sa ridice trofeul US Open, si cu siguranta liderul mondial este determinat sa faca acest lucru mai ales ca toti ochii sunt atintiti asupra lui.

Djokovic a avut la acest US Open un parcurs mai degraba relaxat, a preferat sa nu forteze si chiar daca a pierdut cate un set la toti jucatorii intalniti (cu exceptia lui Grierspoor), a dat mereu impresia ca se afla in control. Poate in semifinala cu Zverev cand germanul a reusit sa faca 2-2 la seturi sa fi avut un moment mai dificil, dar nu s-a vazut deloc in joc, decisivul controlandu-l cu autoritate.

Astfel pentru a ajunge in fata acestei uriase performante si a juca cu trofeul pe masa, sarbul i-a invins pe rand pe urmatorii: Rune, Griekspoor, Nishikori, Brooksby, Berrettini si Zverev, cele mai dificile meciuri fiind cele cu Nishikori si Zverev.

2. Daniil Medvedev

Medvedev este pe locul 2 in lume si daca Djokovic s-ar retrage maine cu siguranta ar domina autoritar circuitul o perioada buna de timp. Este cel mai bun jucator din noul val si asta se vede in jocul sau si in performantele reusite. Cu siguranta rusului nu-i este confortabila pozitia in care se gaseste, el fiind intre Djokovic si acele recorduri unice in istoria tenisului.

Parcursul lui Medvedev de la acest US Open a fost aproape unul perfect, daca nu era acel singur set pierdut cu Vad De Zanschulp, rusul s-ar fi prezentat la aceasta finala cu 6 victorii in minim de seturi. Absolul toate meciurile jucate aici le-a controlat cu autoritate fara ca nici o clipa in niciunul dintre ele, sa se puna problema invingatorului.

Cei eliminati au fost, pe rand: Gasquet, Koepher, Andujar, Evand, Van De Zanschulp si Auger-Aliassime iar cele mai dificile meciuri, in opinia mea au fost cele contra lui Van De Zanschulp care desi epuizat fizic a pus probleme in seturile 3 si 4 si cel cu Aliassime care a reusit sa joace la nivel ridicat doar 3 sferturi din setul secund.

3. Intalniri directe

Sunt consemnate 8 intalniri directe intre cei doi, Djokovic conduce cu 6-2, ultimul meci jucat fiind in finala Australian Open, tot pe sistemul 3 din 5, acolo Nole a castigat clar in 3 seturi cu 7-5, 6-2, 6-2.

4. Cote pariuri

Djokovic are cotele in favoarea sa pentru a bate recordurile mentionate mai sus, este creditat cu o cota de 1.38 la victorie in timp ce o victorie a lui Medvedev are cota de 3.15. O cota interesanta de 1.45 este oferita pe cel putin un tie break in meci.

5. Novak Djokovic – Daniil Medvedev ponturi pariuri

adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 70.7%
Castigate: 53/75
Ma feresc si de aceasta data sa ofer un pont pe castigatorul meciului sau derivate din acesta si aleg unul din pariurile speciale oferite de Superbet, pe numarul de asi.

Chiar daca nu este un big server al circuitului Djokovic a servit foarte bine la US Open depasindu-si media normala de asi pe care o reusea in meciuri. Astfel, sarbul a pus 12 asi cu Zverev, tot 12 cu Berrettini, 9 cu brooksby, 15 cu Nishikori, 13 cu Griekspoor si 17 cu Rune.

Medvedev sta mult mai bine, are un prim serviciu foarte puternic si de aceea reuseste multi asi si procentaje excelente la punctele jucate cu primul serviciu. Rusul a servit 12 asi cu Aliassime, 13 cu Van De Zanschulp, tot 13 cu Evans, 9 cu Andujar, 8 cu Koepher si 15 cu Gasquet, performante bune in conditiile in care a avut meciuri foarte scurte.

In conditiile in care ma astept la un meci echilibrat, cu cet sau seturi in prelungiri, poate de 4 sau 5 seturi, limita de 18.5 asi propusa de Superbet mi se pare mult prea jos si consider ca poate fi un pariu sigur la acest meci.

Novak Djokovic - Daniil Medvedev
Pronostic: peste 18.5 asi Cota: 1.65

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
53 din 75 71% +1762.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here