Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas ponturi 29.01.2023

Scris de Tennis.tipster.9229/01/2023
1
1.27
X
0.00
2
4.65
Novak Djokovic
Stefanos Tsitsipas
COTA PONT
1.47

Novak Djokovic si Stefanos Tsitsipas se vor lupta duminica, la ora 10:30, atat pentru trofeul de la Australian Open, cat si pentru pozitia de lider in clasamentul ATP. Asadar, se anunta un spectacol garantat pe arena Rod Laver.

Novak Djokovic

  • Novak Djokovic nu a pierdut inca nicio semifinala in turneul de la Australian Open, avand o prestatie remarcabila si cu Tommy Paul.
  • Chiar daca a cedat initiativa in primul set, oferindu-i sansa lui Paul sa revina, sarbul a fost extrem de autoritar in seturile 2 si 3.
  • Atat de autoritar precum a fost pe toata intreaga turneului, demonstrand inca odata ca este cel mai bun jucator ce a jucat vreodata tenisu pe taram australian.

Stefanos Tsitsipas

  • Dupa 2 semifinale pierdute la Daniil Medvedev si Rafael Nadal, grecul Tsitsipas a reusit sa se califice pentru prima data in finala de la Australian Open.
  • Impotriva lui Karen Khachanov a dominat intreaga partida, inclusiv setul al 3-lea, insa a cedat de cateva ori in momentele importante.
  • Lovitura sa de forehand a impresionat pe toata lumea in aceasta partida, rusul negasind nicio solutie optima pe tot parcursul intalnirii, grecul fiind intr-o forma excelenta.

Intalniri directe

Novak Djokovic conduce cu un categoric 10-2 in confruntarile directe oficiale, castigand ultimele 7 dueluri, iar in precedentele 3 a pierdut un singur set.

Cote pariuri

Victoria in minimum de seturi a lui Novak Djokovic poate fi jucata la o cota de 2.62 la Betano.

Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas ponturi pariuri

Grecul este intr-o forma buna, dominand partidele precedentele in special cu lovitura de forehand, insa Novak Djokovic este probabil intr-una dintre cele mai bune perioade ale carierei, in ciuda varstei de 35 de ani.

Sarbul s-a descurcat excelent in ultimele confruntari cu Tsitsipas, castigand ultimele 7 si cu doar un set pierdut in precedentele 4. Mai mult decat atat, autoritatea cu care a castigat toate partidele acestui turneu i-a facut pe adversarii sai pur si simplu neputinciosi in schimburile de mingi, diferenta fiind una uriasa.

Chiar daca se anunta cel mai dificil adversar de pana acum pentru Djokovic, consider ca Stefanos Tsitsipas poate castigat maximum un set in partida, sarbul fiind perfect la toate capitolele si va exploata orice slabiciune a lui Tsitsipas.
Novak Djokovic – Stefanos Tsitsipas
Pronostic: 
Novak Djokovic -1.5 seturi
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: