Novak Djokovic – Alexander Zverev ponturi pariuri 16.02.2021

0

Una dintre cele mai interesante partide din sferturile de finală de la masculin va avea loc între Novak Djokovic, principalul favorit al competiției și Alexander Zverev, o prezență constantă în fazele finale ale turneelor ATP / Grand Slam. Chiar dacă sârbul este considerat favorit, se anunță un duel mult mai strâns decât o arată cotele și ne așteptăm la un duel spectaculos.

Djokovic Zverev Cote Pariuri 16022021

1. Novak Djokovic

În ciuda faptului că a acuzat o accidentare în faza celui de-al treilea tur, sârbul și-a revenit în optimile de finală și a trecut de Milos Raonic cu scorul de 7-6, 4-6, 6-1, 6-4.

Până să-l învingă pe canadian, sârbul îi eliminase pe Chardy, Tiafoe și Fritz, pierzând cel puțin un set cu ambii americani.

Nole este un adevărat om al recordurilor și la Australian Open situația nu stă diferit, el fiind câștigătorul ultimelor 2 ediții și totodată al unui număr de 8 ediții în total (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019 și 2020).

2. Alexander Zverev

Semifinalistul ediției de anul trecut, Alexandare n-a dezamăgit nici în acest an, lăsând impresia că niciunul din adversarii întâlniți până acum nu ar fi putut să-l învingă în acest moment.

Astfel, Giron, Cressy, Mannarino și Lajovic au fost eliminați de german, care a cedat doar un set, în primul tur.

Rezultatele neamțului de la AO șterg cu buretele forma slabă arătată de acesta la ATP Cup, unde a câștigat un singur meci din cele 3 disputate.

Luând în calcul rezultatele foarte bune ale lui Zverev de la acest Grand Slam, unul din ponturile tenis care poate fi încercat pentru acest meci este: minim 1 set Zverev.

3. Intâlniri directe

Un număr impresionant de 9 confruntări directe au avut loc până acum între Nole și Alexander, scorul fiind 6-3 în favoarea sârbului. Cea mai recentă dispută a avut loc chiar în acest an, la ATP Cup, unde Djokovic s-a impus cu scorul de 6-7, 6-2, 7-5.

4. Cote pariuri

Pentru o dispută în care Djokovic se va impune într-o manieră categorică, scor 3-0, avem o cotă mare, cota 3.00.
De asemenea, regăsim în ofertă cota 1.80 pentru un sfert de finală cu minim 40 game-uri disputate.

Novak Djokovic – Alexander Zverev ponturi pariuri

ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
Procentaj: 50%
Castigate: 20/40
Consider că cel puțin debutul de meci va fi unul foarte echilibrat, cu egalitate după primele 4 game-uri, scor 2-2.

Cei doi tenismeni s-au mai aflat față în față chiar acum câteva zile, la ATP Cup, unde prima parte a întâlnirii ne-a oferit un tie-break, așadar sunt șanse bune să vedem un deznodământ asemănător și la Australian Open.

Zverev este conștient că are nevoie de o zi excelentă la capitolul serviciu pentru a putea spera la o victorie în fața lui Djokovic, așa că nu-l văd să-și cedeze serviciul încă din startul meciului.

În 4 din ultimele 5 meciuri directe (oficiale) dintre Novak și Alexander, acest pronostic a fost câștigător, așadar am încredere că seria foarte bună va continua și în cadrul sferturilor de finală de la AO.

Novak Djokovic - Alexander Zverev (ora 10:00)
Pronostic: Scorul după primele 4 game-uri (Set 1): 2-2Cota: 1.62

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat
14 din 2070%+354.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here