Dominic Thiem – Matteo Berrettini pronosticuri tenis 14.11.2019

0

Ultimul meci din faza grupelor dintre austriacul Dominic Thiem si italianul Matteo Berrettini va avea doar o miza financiara, Thiem fiind deja calificat in semifinale in urma celor doua victorii anterioare, in timp ce italianul Berrettini este deja eliminat din concurs, in urma 2 infrangeri in minimum de seturi. Partida dintre cei doi va avea loc joi, incepand cu ora 16:00, fiind transmisa in direct pe Digisport 2.

Dominic Thiem - Matteo Berrettini pronosticuri tenis

@Britwatch Sports

?1. Dominic Thiem

Austriacul in varsta de 26 de ani ocupa in prezent locul al 5-lea in clasamentul ATP, fiind de multa vreme in top 10.

In acest turneu a suprins multa lume prin a 3-a victorie din acest sezon impotriva lui Roger Federer, o victorie foarte consistenta, cu un dublu 7-5, austriacul fiind foarte solid in momentele importante ale ambelor seturi.

A continuat intr-o maniera spectaculoasa impotriva lui Novak Djokovic, revenind de la 0-1 la seturi intr-un mod exeptional, obtinand victoria in tiebreak-ul setului decisiv.

?2. Matteo Berrettini

Tanarul jucator italian de 23 de ani se afla in prezent pe locul 8 in clasamentul ATP, traversand cea mai buna perioada a carierei.

Prin calificarea in-extremis in acest turneu, in ulima competitie a sezonului regulat, la Paris-Bercy, Matteo Berrettini a consumat multa energie, atat fizica, cat si psihica, iar acest turneu pare unul dificil pentru el.

In primul meci impotriva lui Novak Djokovic nu a avut mari sanse de reusita, fiind invins extrem de clar, cu scorul de 6-2 6-1, in timp ce impotriva lui Federer a fost invins din nou cu 2-0 la seturi.

? 3. Intalniri directe

Cei doi jucatori s-au intalnit pana acum de 3 ori, scorul fiind 2-1 in favoarea lui Thiem, in timp ce ultima partida a fost castigata de Dominic Thiem, in sala la Viena, in urma cu 3 saptamani, cu 2-1 la seturi.

? 4. Date statistice

Dominic Thiem a fost extrem de autoritar in tot turneul, 3.10  este un meci castigat de jucatorul austriac cu un handicap de -4.5 game-uri.
Dominic Thiem a castigat ultima confruntare directa, 2.10 e cota pentru ca austriacul sa se impuna in acest meci cu 2-0 la seturi.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Dominic Thiem – Matteo Berrettini cote pariuri

?6. Dominic Thiem – Matteo Berrettini ponturi pariuri

Forma si moralul celor doi jucatori este la niveluri diamtral opuse, Thiem fiind plin de incredere dupa victoriile impotriva lui Djokovic si Federer, in timp ce Berrettini este deja eliminat din concurs, fara niciun set castigat. Ma astept ca Dominic Thiem sa fie la fel de dominant si in acest ultim meci, urmand sa castige fara prea mari probleme si aceasta confruntare, avand in vedere forma destul de nefasta a italianului.

Da click pe link-ul urmator pentru a vedea pariul meu de cota 1.70 propus la joculN. Djokovic - R. Federer

D. Thiem - M. Berrettini
Pronostic: D. Thiem 2-0Cota: 2.10

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
21 din 3364%+614.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here