Dortmund – Frankfurt ponturi pariuri 03.04.2021

Scris de Radu Oprea02/04/2021

Unul dintre cele mai interesante meciuri din Bundesliga in acest weekend este cel dintre Dortmund si Frankfurt. Partida are loc pe Signal-Iduna-Park, iar eu ti-am pregatit un pont. Mai intai insa, cred ca ar trebui sa citesti cateva detalii despre cele doua trupe.

⚽1. Dortmund

Se afla pe pozitia a 5-a, iar dupa cele 26 de runde parcurse a strans 43 de puncte. Doar in al 3-lea meci al acestui sezon nu a marcat, insa in 3 din ultimele 4 a primit gol.

A obtinut o singura victorie in precedentele 4 dispute, insa tot o data a si pierdut, in derby-ul cu Bayern Munchen. Pe teren propriu este neinvinsa de 8 jocuri, iar in acest timp a obtinut 5 succese, deci este puternica acolo.

Moukoko, Sancho, Schmelzer, Witsel si Zagadou sunt anuntati ca fiind indisponibili din cauza unor accidentari. Emre Can si Morey sunt si ei incerti din pricina unor probleme medicale.

⚽2. Frankfurt

Ocupa locul al 4-lea si in primele 6 de etape a reusit sa adune 47 de puncte. In actuala stagiune doar intr-o partida cu Bayern Munchen nu a inscris, dar vine dupa 5 in care a incasat gol.

Are doar o infrangere in ultimele 11 dueluri si pe 7 dintre ele le-a castigat. In precedentele 6 deplasari are 2 succese, 2 esecuri si tot atatea rezultate de egalitate, deci putem spune ca este inconstanta pe teren strain.

Ragnar Ache, Hinteregger si Almamy Toure sunt accidentati si de aceea se pare ca nu vor putea evolua. Hasebe este si el suspendat si din acest motiv nu este eligibil.

⚽3. Intalniri directe

Dortmund este neinvinsa in ultimele 9 dueluri cu acest adversar, iar pe 5 dintre ele le-a castigat. Nu s-a impus in turul acestui campionat, ele terminand la egalitate la Frankfurt, scor 1-1. A facut-o insa in precedentele 9 jocuri in care a fost in postura de gazda.

⚽4. Dortmund – Frankfurt echipe probabile:

Dortmund (4-3-3): M. Hitz – T. Meunier, Akanji, Hummels, R. Guerreiro – Bellingham, Delaney, Dahoud – Reus, Haaland, T. Hazard.
Frankfurt (3-4-2-1): Trapp – Tuta, Ilsanker, N'Dicka – E. Durm, D. Sow, S. Rode, Kostic – Kamada, A. Younes – A. Silva.

⚽5. Dortmund – Frankfurt cote pariuri

Dortmund e favorita si daca pariati pe 1 & peste 2,5 goluri primiti o cota de 2.32 la Betano, una dintre casele de pariuri cu cote mari pe rezultat final.
Daca mizati pe cel putin 2 goluri in prima repriza primiti o cota de 2.30 la Betano.

⚽6. Dortmund – Frankfurt ponturi pariuri

Dortmund – Frankfurt ponturi pariuri

Dau piept doua echipe care au niste atacuri extrem de constante si nu prea vad cum ar putea lipsi spectacolul. Este un meci din Bundesliga, un campionat in care se practica un fotbal extrem de deschis si care ne propune partide in care se inscrie de regula mult.

Dortmund evolueaza pe teren propriu si pentru ea exista o singura solutie: victoria. Asadar va iesi la joc, iar tripleta formata din Reus, Haaland si Thorgan Hazard este una excelenta. In 5 din ultimele 6 dispute avute de ea acasa s-a marcat de cel putin 3 ori.

Frankfurt nu se va cantona nici ea in defensiva si sunt sigur ca va incerca sa puna constant presiune la poarta adversa. In 5 din precedentele 6 deplasari ale ei s-a depasit borna de 2 goluri si la fel s-a intamplat si in 8 din ultimele 10 intalniri cu adversara de acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Dortmund – Frankfurt
Pronostic: 
total goluri peste 2,5
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: