Dortmund – Leverkusen ponturi pariuri 22.05.2021

Scris de Johnny21/05/2021

Dortmund si Leverkusen se vor intalni sambata dupa amiaza in ultima runda din Bundesliga. Confruntarea are loc pe Signal Iduna Park si va incepe de la ora 16:30. Aceasta are o miza doar pentru gazde, care inca pot cobori de pe ultima treapta a podiumului.

⚽ 1. Dortmund.

Ocupa locul trei si a adunat 61 de puncte. Se afla la egalitate cu Wolfsburg, echipa de pe patru. A fost in mare pericol sa rateze locurile de Liga Campionilor. Are insa un final de sezon fulminant si a legat sase victorii consecutive in Germania Bundesliga. Sa nu uitam ca recent a batut-o si pe Leipzig in finala Cupei Germaniei.

Practica un fotbal foarte frumos in aceasta perioada, iar in precedentele patru partide oficiale a inscris in total 15 goluri. Doar Bayern are o ofensiva mai puternica decat ea. Reuseste sa depaseasca fara probleme media de doua goluri marcate pe intalnire.

Edin Terzic are probleme de efectiv si pentru acest ultim duel. Hitz, Morey, Moukoko, Schmelzer, Witsel si Zagadoua vor lipsi cu totii din cauza unor accidentari.

⚽ 2. Leverkusen.

Este clasata pe pozitia a sasea, loc ce ii asigura prezenta in Europa League. Acolo va ramane pozitionata si la finalul rundei orice s-ar intampla in acest meci. Avea pretentii de Champions League, insa nu a fost suficient de constanta in evolutii pentru a intra in top 4.

In special a doua parte a campionatului a fost una foarte slaba, iar in precedentele 17 runde a obtinut doar sase victorii. In ultimele sapte etape a suferit totusi un singur esec. Se confrunta cu probleme mari in deplasare, acolo unde in 2021 a invins-o in Bundesliga doar pe Gladbach.

Tapsoba si Amiri sunt absenti din cauza cumului de cartonase galbene. Alario, Arias, Bailey, L. Bender, Fosu-Mensah, Palacios si Sinkgraven sunt cu totii accidentati. Lista indisponibililor este astfel una foarte mare.

⚽ 3. Dortmund – Leverkusen intalniri directe.

Leverkusen a castigat meciul tur cu scorul de 2-1. Cinci din precedentele sase confruntari directe au fost de 5+.

⚽ 4. Dortmund – Leverkusen echipe probabile.

Dortmund (4-1-4-1): Bürki – Piszczek, Akanji, Hummels, Guerreiro – Dahoud – Delaney, Bellingham, Reus, Sancho – Haaland.
Leverkusen (4-2-3-1): Hradecky – Tah, S. Bender, Dragovic, Wendell – Demirbay, Aranguiz – Bellarabi, Wirtz, D. Gray – Paulinho.

⚽ 5. Dortmund – Leverkusen cote pariuri.

Daca esti in cautare de ponturi sportive care au cote mari atunci Betano e locul de unde sa le iei. La sub 2.5 goluri avem aici o cota de 3.40.

⚽ 6. Dortmund – Leverkusen ponturi pariuri.

Dortmund – Leverkusen ponturi pariuri

Dortmund si Leverkusen sunt doua echipe care in ultimii ani de fiecare data ne-au oferit meciuri spectaculoase atunci cand s-au intalnit. Cele doua echipe au inceput in general recitalul de goluri inca din prima repriza. In sapte din precedentele noua confruntari directe s-au inscris in primul mitan 1-2 goluri.

Si in acest sezon cele doua grupari obisnuiesc sa inscrie rapid goluri, in special Dortmund. Acum este si ultima etapa a sezonului si ma astept ca ambele combatante sa fie foarte dezinvolte in evolutii. Recomand astfel sa tinem cont de statistica si sa mizam pe 1-2 goluri pana la pauza.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Dortmund – Leverkusen
Pronostic: 
1-2 goluri in prima repriza
Cota: 
1.74 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat
CÂȘTIGATE
22 din 42
PROCENTAJ
52%
UNITĂȚI
+624
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: