Dortmund – Mainz ponturi pariuri 16.01.2021

Scris de chiriladavid2515/01/2021

Ajunsa pe ultima pozitie in Bundesliga, Mainz se deplaseaza in runda cu numarul 16 de Bundesliga, pe terenul echipei de pe locul 4, Dortmund. Meciul va avea loc pe Stadionul „Signal Iduna Park” din Dortmund, urmand a incepe de la ora 16:30, formatia gazda fiind favorita certa la victorie.

⚽ 1. Dortmund.

Se afla pe pozitia a 4-a in clasamentul din Bundesliga, avand 28 de puncte, fiind la 5 puncte in spatele liderului Bayern Munchen. Vine dupa 2 victorii la rand in campionat, castigandu-si cele doua meciuri din noul an, 2:0 acasa cu Wolfsburg si 3:1, in deplasare cu Leipzig.

Haaland a marcat o dubla cu Leipzig, Sancho fiind cel care a deschis scorul, norvegianul ajungand la 12 reusite in actuala stagiune de Bundesliga. Hazard, Schmelzer si Bellingham sunt accidentati, in timp ce accidentarea lui Witsel e si mai grava, aceasta urmand a rata intreg restul sezonului.

⚽ 2. Mainz.

Ocupa pozitia a 18-a in Bundesliga, avand 6 puncte, 1 victorie, 1 remiza si 11 infrangeri. Vine dupa 3 infrangeri la rand in campionat, 1:0 cu Werder Bremen, 5:2 cu Bayern Munchen si 2:0 cu Eintracht Frankfurt.

Doua penalty-uri au decis partida cu Eintracht Frankfurt, ambele fiind transformate de Andre Silva. Kunde si Kilian sunt accidentatii formatiei vizitatoare.

⚽ 3. Intalniri directe

Dortmund a tot avut probleme cu Mainz in ultimele sezoane, in ultimele 5 meciuri directe acestia castigand doar 3 meciuri, in timp ce Mainz s-a impus de 2 ori. In sezonul precedent, Dortmund a castigat in deplasare, scor 4:0, fiind invinsa acasa, in runda cu numarul 32, cu scorul de 2:0.

⚽ 4. Dortmund – Mainz echipe probabile:

Dortmund: Bürki – Meunier, Akanji, Hummels, Guerreiro – Can, Delaney – Sancho, Reus (c), Reyna – Haaland.
Mainz: Zentner – Brosinski, St. Juste, Hack, Niakhate – Latza (c), Barreiro – Burkardt, Stöger, Boetius – Mateta.

⚽ 5. Dortmund – Mainz cote pariuri

Multe pariuri combo interesante oferite de Unibet pentru acest joc, pentru victorie Dortmund si gol marcat de Erling Haaland cota fiind de 1.48.

Un alt pariu interesant e si cel pe goluri marcate de ambele echipe si peste 2.5 goluri, la o cota de 2.02.

⚽ 6. Dortmund – Mainz ponturi pariuri

Dortmund – Mainz ponturi pariuri

Dortmund e intr-o revenire de forma, iar acest lucru ar trebui sa conduca la o victorie a acestora, victorie care sa vina cu cel putin 3 goluri marcate, Mainz fiind o echipa care joaca deschis si care va oferi astfel spatii adversarului.

De altfel, Dortmund vine dupa o victorie de rasunet, 3:1 in deplasare cu Leipzig, echipa jucand bine, Haaland aratand o pofta buna de joc, in timp ce ceilalti tineri promit sa joace mai bine in noul an, asadar asteptarile sunt mari de la aceasta echipa.

Mainz a primit minim 2 goluri in ultimele 3 meciuri, de la Bochum, Bayern Munchen si Frankfurt, de la Bochum si Frankfurt primind golurile pe teren propriu, in timp ce de la Bayern a luat 5 goluri in mai putin de 35 de minute.
Dortmund – Mainz
Pronostic: 
1 si peste 2.5 goluri
Cota: 
1.51 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: