Dortmund – Zenit ponturi pariuri 28.10.2020

Scris de chiriladavid2528/10/2020

Dupa victoria in Rivierderby, cu Schalke, Dortmund cauta sa obtina prima victorie si in grupele Ligii Campionilor, unde in runda a 2-a o va primi pe teren propriu pe Zenit Sankt-Petersburg.

Dortmund Zenit Cote Pariuri 28102020
Meciul va avea loc pe „Signal Iduna Park” din Dortmund si va incepe de la ora 22:00, Dortmund fiind favorita la victorie, partida putand fi urmarita pe programele DigiSport 4, TelekomSport 4 si LookSport 2.

⚽ 1. Dortmund.

E ultima in clasamentul Grupei F, dupa ce a pierdut cel mai rau in prima runda, 3:1, in deplasare cu Lazio. A fost un meci foarte slab facut de Dortmund, care a gresit grav in aparare, Lazio marcand de 2 ori in primele 25 de minute, Haaland reducand din diferenta in minutul 71, Akpa Akpro inchizand tabela in minutul 76.

Si-a revenit insa destul de rapid, impunandu-se in campionat cu rivala Schalke, scor 3:0, toate cele 3 goluri fiind marcate in mitanul secund, reusitele fiind semnate de Akanji, Haaland si Hummels. Emre Can e inca pozitiv la coronavirus, in timp ce Schmelzer, Zagadou si Nico Schulz sunt accidentati.

⚽ 2. Zenit.

A suferit la randul ei o infrangere in prima runda a grupelor, fiind invinsa acasa de Club Brugge, scor 2:1. Nu a stralucit deloc cu Club Brugge, incasand un gol la ultima faza, un gol de gradinita, in care un tanar jucator belgian s-a gasit singur la finalizare.

A piedut si in campionat, fiind invinsa acasa de Rubin Kazan, scor 2:1, Erokhin deschizand scorul pentru Zenit, Despotovic si Jevtic marcand pentru „visinii”. Brazilianul Malcom e accidentat, el urmand a reveni probabil pentru runda a 3-a a fazei grupelor, in timp ce fundasul Dmitri Chistyakov nu a fost inclus pe lista UEFA.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit in optimile editiei 2013/2014 de Liga Campionilor, Dortmund impunandu-se in deplasare, scor 4:2, fiind invinsa acasa, scor 2:1.

⚽ 4. Dortmund – Zenit echipe probabile:

Dortmund (4-2-3-1): Bürki; Meunier, Hummels, Akanji, Guerreiro; Dahoud, Delaney; Sancho, Brandt, Reus; Haaland.
Zenit (4-1-4-1): Kerzhakov; Santos, Rakitskiy, Lovren, Karavaev; Barrios; Driussi, Wendel, Ozdoev, Erokhin; Dzyuba.

⚽ 5. Dortmund – Zenit cote pariuri

Dortmund Zenit Cote Pariuri

⚽ 6. Dortmund – Zenit ponturi pariuri

Dortmund – Zenit ponturi pariuri

Dortmund are o singura optiune pentru acest joc si anume victoria, victorie care cred ca o vor si obtine, asta chiar daca jocul echipei nu e unul grozav, prima repriza a meciului cu Schalke fiind destul de modesta.

Totodata, cred ca gazdele vor reusi sa marcheze minim 2 goluri, Dortmund marcand acasa minim 2 goluri in toate cele 3 meciuri disputate in acest sezon, toate victorii obtinute la zero, cu Monchengladbach, Freiburg si Schalke.

De cealalta parte, Zenit nu si-a revenit din socul infrangerii cu Club Brugge, fiind invinsa acasa in campionat, de Rubin Kazan, scor 2:1, avand astfel o perioada destul de proasta.
Dortmund – Zenit
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: