Dunarea Calarasi – Miercurea Ciuc ponturi pariuri 17.05.2021


Red
0

Dunarea Calarasi trebuie sa se impuna in aceasta confruntare fiindca primeste vizita ultimei clasate din play-off si are nevoie de puncte pentru a-si asigura un loc de baraj. De partea cealalta, Miercurea Ciuc nu prea mai are sperante la locul 4. M-am decis sa profit de cota mare pe care o au gazdele si am gasit o cota de 1.52 in care am foarte mare incredere. Vezi mai jos recomandarea mea.

Dunarea Calarasi

Este foarte aproape sa isi asigure un loc de baraj, dar mai are nevoie de puncte in cele 2 meciuri ramase de jucat. Pana acum are 2 victorii, 3 rezultate de egalitate si 3 infrangeri in play-off.

Nu a impresionat pe partea ofensiva pentru ca a marcat numai 10 goluri, iar in defensiva a avut probleme destul de mari fiindca a primit 16 goluri.

Nici acasa nu a jucat prea bine fiindca in 4 partide are o singura victorie, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Miercurea Ciuc

Pentru a mai spera la locul 4, ocupat in prezent chiar de Dunarea Calarasi, loc care duce la barajul pentru Liga 1, are nevoie de cele 3 puncte din aceasta deplasare.

Pana acum in play-off a jucat foarte slab fiindca in 8 meciuri are o singura victorie, 3 rezultate de egalitate si 4 infrangeri.

Nici in deplasare nu a jucat prea bine fiindca in 4 partide are o singura victorie, 2 rezultate de egalitate si o infrangere.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de 4 ori pana in acest moment si au fost meciuri destul de echilibrate. Ultima data au jucat in aprilie atunci cand Dunarea Calarasi s-a impus in deplasare cu 2-1. Cred ca pontul zilei poate veni de la aceasta confruntare fiindca in 3 din ele 4 intalniri directe au marcat ambele echipe si avem o cota de 1.85 pentru acest lucru la Winbet.

Dunarea Calarasi – Miercurea Ciuc echipe probabile

Dunarea Calarasi (4-2-3-1): Krell – Salceanu, Wiktorski, Sandru, Sirbu – Djuric, Carstocea – Tudoran, Alami, Ciucur – Alexandru.

Miercurea Ciuc (4-2-3-1): Rybansky – Marrone, Apro, Csuros, Palmes – Bara, Savin – Bauza, Pinter, Bor – Meszaros.

Dunarea Calarasi – Miercurea Ciuc cote pariuri

Nu sunt prea multe optiuni de pariere la Winbet pentru aceasta confruntare, dar intalnirile directe au fost spectaculoase si de aceea cred ca merita incercata cota de 2.10 pentru cel putin 3 goluri marcate.

Dunarea Calarasi – Miercurea Ciuc ponturi pariuri

Red
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut
Procentaj: 66.7%
Castigate: 20/30
Cred ca va fi un nou joc echilibrat intre cele 2 formatii fiindca asa au fost toate intalnirile directe, insa o vad pe Dunarea Calarasi usor favorita fiindca joaca pe teren propriu.
Oricum, Miercurea Ciuc are o singura victorie in acest play-off pana acum si nu cred ca mai are sperante la un loc de baraj.
Dunarea Calarasi isi poate asigura locul de baraj daca se va impune in aceasta confruntare.
Dunarea Calarasi sta mult mai bine si la intalnirile directe reusind sa castige 3 din cele 4 partide si cred ca asta se va intampla si acum.

Dunarea Calarasi - Miercurea Ciuc
Pronostic: DNB 1 Cota: 1.52

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
50 din 78 64% +883.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here