Dundalk – Riga FC ponturi pariuri 10.07.2019

0

Duelul Dundalk – Riga FC are loc pe Oriel Park si va fi arbitrat de slovacul Peter Kralovic, un oficial in varsta de 36 de ani. Eu am pregatit cateva pronosticuri care sper eu sa imi iasa.

Dundalk-Riga-10072019

⚽1. Dundalk

Este in plin campionat si ocupa prima prima pozitie gratie celor 56 de puncte adunate in 24 de etape. De 16 meciuri nu a mai pierdut si doar in 2 dintre ele s-a incurcat, asadar este pe val in acest moment.

In 2017 a participat ultima data in Liga Campionilor, in preliminarii bineinteles si a fost eliminata de Rosenborg, cu greu, dupa 120 de minute in Norvegia.

Sean Murray, jucator care a trecut pe la Watford, este cel mai bine cotat jucator al ei, fiind evaluat de transfermarkt.com la 350 de mii de euro.

⚽2. Riga FC

Si ea ca si adversara ei a parcurs multe etape in campionat, 19 mai exact si este pe primul loc in acest moment. Pare a fi inconstanta si vine dupa o infrangere, o victorie si o remiza, toate in prima liga letona.

Este la prima participare in aceasta competitie, cea mai recenta experienta pe plan continental fiind in 2018, in Europa League. Era eliminata cu greu atunci de CSKA Sofia, la penalty-uri.

Are 7 fotbalisti care sunt evaluati la peste 300 de mii de euro, asadar are un lot ceva mai valoros decat oponenta pe care o va avea in acest tur preliminar.

⚽3. Intalniri directe

Nu exista confruntari recente intre cele doua echipe.

⚽4. Dundalk – Riga FC echipe probabile:

Dundalk: G. Rogers, A. Boyle, Jarvis, Gannon, Cleary, Shields, Benson, McEleney, Mountney, M. Duffy, G. Kelly.
Riga FC: Ozols, Cernomordijs, Rugins, Saric, A. Ibrahim, Brisola, Bopesu, Petersons, Rakels, Stuglis, Debelko.

⚽5. Date statistice

  • In 4 din ultimele 5 jocuri ale lui Dundalk nu au fost goluri in ambele porti. 1.71 este cota pentru ambele echipe inscriu – NU.
  • In 2 din ultimele 3 partide trupa din capitala Letoniei nu a marcat. 2.20 este cota pentru Riga FC sub 0,5 goluri.

⚽7. Dundalk – Riga FC ponturi pariuri

La meciul Dundalk – Riga FC mi-au trecut prin minte mai multe ponturi pariuri. Am ales totusi sa merg pe unul bazat pe numarul de goluri, care cred eu ca nu va fi foarte mare.

Dau piept doua formatii destul de modeste in atac, dar care se apara destul de bine. Este prima mansa si de aceea ma astept ca ambele sa fie extrem de prudente in defensiva.

In 5 din ultimele 6 partide din Liga Campionilor ale lui Dundalk s-a inscris de maxim 2 ori in timp regulamentar. In precedenta participare intr-o competitie continentala a lui Riga FC, in Europa League, a jucat cu CSKA Sofia si ambele dispute s-au incheiat cu acelasi scor, 1-0.

Radu Oprea
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Procentaj: 40.7%
Castigate: 11/27

Dundalk - Riga FC
Pronostic: total goluri sub 2,5Cota: 1.58Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here