Dusseldorf – Hoffenheim ponturi pariuri 06.06.2020

Scris de chiriladavid2505/06/2020

Stadionul „Merkur Spiel-Arena” din Dusseldorf va gazdui confruntarea din cadrul rundei cu numarul 30 de Bundesliga, dintre Dusseldorf si Hoffenheim. Partida va incepe de la ora 16:30, urmand a fi transmis de programele DigiSport 4 si TelekomSport 4.

Dusseldorf-Hoffenheim-Cote-06062020

⚽ 1. Dusseldorf

Ocupa pozitia a 16-a, avand 27 de puncte, doar cu 2 puncte mai mult decat Werder Bremen si cu 1 mai putin decat Mainz. A obtinut 5 puncte de la reluarea campionatului post pandemie, remizand pe rand cu Paderborn si Koln, castigand acasa cu Schalke, pierzand in ultima runda, 5:0 cu Bayern Munchen.

1.55 este cota pentru Total Goluri Gazde 1-2.

Si-a creat ocazii cu Bayern Munchen, insa diferenta de valoare dintre atacantii celor doua formatii a facut ca scorul inregistrat pe tabela sa fie unul absolut corect. Sobottka si Steffen sunt accidentati si nu pot evolua in acest joc, la fel si atacantul Dawid Kownacki.

⚽ 2. Hoffenheim

Se afla pe pozitia a 7-a, avand 42 de puncte, fiind la egalitate de puncte cu Wolfsburg. Lupta astfel pentru locul 6, loc care duce intr-un tur preliminar Europa League, reusind in ultimele 3 runde sa obtina 7 puncte. Vine dupa 2 victorii la rand, 3:1 acasa cu FC Koln si 1:0 in deplasare cu Mainz, meci in care Zuber a ratat un penalty in minutul 27, golul victoriei fiind inscris de Bebou in minutul 43.

1.83 este cota pentru Draw No Bet 2.

Adamyan, Belfodil, Kramaric, Bruun Larsen si Grillitsch sunt absentele foarte importante ale formatiei vizitatoare, echipa stand in 2 atacanti, Dabbur si Bebou si un mijlocas ofensiv, Christoph Baumgartner.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 3 rezultate de egalitate s-au inregistrat in precedentele 5 intalniri directe, toate in prima liga, Hoffenheim castigand pe teren propriu in sezonul 2012/2013, in timp ce Dusseldorf s-a impus pe teren propriu in sezonul 2018/2019. Ultimele 2 confruntari directe au avut loc la Hoffenheim, ambele incheindu-se cu scorul de 1:1.

⚽ 4. Dusseldorf – Hoffenheim echipe probabile:

Fortuna: Kastenmeier – Ayhan, Hoffmann, Bießelmann – Zimmermann, Stöger, Bodzek, Berisha, Thommy – Karaman, Hennings (c).
Hoffenheim:
Baumann – Kaderabek, Posch, Hübner (c), Zuber – Rudy, Samassekou – Skov, Baumgartner, Bebou – Dabbur.

⚽ 5. Dusseldorf – Hoffenheim cote pariuri

Dusseldorf Hoffenheim Cote Pariuri

⚽ 6. Dusseldorf – Hoffenheim ponturi pariuri

Dusseldorf – Hoffenheim ponturi pariuri

Tinand cont de absentele importante din tabara oaspetilor, e greu de spus daca aceasta confruntare are vreo favorita, motiv pentru care nu voi miza pe un rezultat final, ci pe faptul ca ambele formatii vor reusi sa marcheze.

De altfel, precedentele 3 intalniri directe s-au incheiat cu goluri marcate de ambele formatii si totodata, 3 din ultimele 5 meciuri ale ambelor formatii au fost cu goluri inscrise de ambele combatante.

Hoffenheim s-a prezentat destul de bine de la relurea campionatului post pandemie, obtinand 7 puncte din ultimele 3 runde, in timp ce Dusseldorf a inregistrat 5 puncte din 4 confruntari, Dusseldorf ocupand pozitia de baraj, fiind nevoita sa faca un meci bun.
Dusseldorf – Hoffenheim
Pronostic: 
GG
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: