Ecuador – Chile ponturi pariuri 05.09.2021

Scris de Zamfi05/09/2021

Estadio Rodrigo Paz Delgado din Quito va gazdui partida dintre Ecuador si Chile din cadrul preliminariile Campionatului Mondial – America de Sud. Intalnirea va incepe la ora 00:00 si va fi arbitrata de o brigada din Argentina la centru fiind F. Tello.

⚽ 1. Ecuador

Evolueaza destul de bine, iar in acest moment se afla pe locul 3, in spatele Braziliei si Argentinei, avand un golaveraj pozitiv cu 16 goluri inscrise si 10 primite. In meciul anterior s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 in fata selectionatei din Paraguay.

Michael Estrada, varful lui Toluca, este cel mai bun marcator acesta avand 4 goluri marcate, ultimul chiar in runda precedenta contra Paraguayului. Al doilea marcator al echipei este Gonzalo Plata, jucator ce evolueaza in Spania la Valladolid.

⚽ 2. Chile.

Se afla pe locul 7 dupa 7 partide disputate cu un total de 6 puncte si un golaveraj negativ (8-9). In cele 4 meciuri de pe teren propriu a acumulat 5 puncte marcand 5 goluri si primind 4. Cel mai bun marcator este Arturo Vidal, mijlocasul lui Inter Milano, care a reusit 4 goluri.

Urmatoarele 2 meciuri din cadrul preliminariilor le va juca in deplasare contra Columbiei si Peru. Ultimul duel disputat pe teren propriu a fost o infrangere in fata Braziliei care s-a impus cu 1-0.

Selectionata este pregatita de argentinianul M.Lasarte care are la dispozitie jucatori experimentati precum Sanchez, Vidal sau Medel, insa media de varsta a chilienilor este extrem de ridicata pentru Cupa Mondiala.

⚽ 3. Ecuador – Chile intalniri directe.

Ultimul duel dintre cele doua reprezentative s-a incheiat cu victoria chilienilor scor 2-1. In ultimele 7 partide directe am avut peste 1.5 goluri, ceea ce este foarte probabil sa se intample si de aceasta data.

⚽ 4. Ecuador – Chile echipe probabile.

Ecuador(4-4-2) : Galindez – Leon, Arrega, Torres – Castillo, Gruezo, Gaibor, Estupinan – Mena, Rojas Lopez – Valencia.
Chile (5-3-2) : Bravo – Mena, Vegas, Medel, Sierralta, Isla – Aranguiz, Pulgar, Vidal – Sabchez, Vargas.

⚽ 5. Ecuador – Chile cote pariuri.

Pune mana pe un Netbet bonus in valoare de 500 de RON, dar si pe multe alte pronosticuri interesante pentru acest duel din care am remarcat selectia ”ambele marcheaza” cota fiind 2.00.

⚽ 6. Ecuador – Chile ponturi pariuri.

Ecuador – Chile ponturi pariuri

In opinia mea vom avea parte de un duel cu goluri, avand in vedere golaverajul celor doua selectionate, in prim plan fiind Ecuadorul care marcheaza destul de mult pe teren prorpiu.

Nationala statului Chile are jucatori foarte valorosi, plin de experienta si chiar daca media de varsta este destul de ridicata cred ca le va pune mari probleme ecuadorienilor. Oaspetii au mare nevoie de victori fiind deja la o distanta consideranbila fata de locurile ce asigura calificarea la Campionatul Mondial, astfel ca ma astept la o replica solida din partea acestora.

Ecuadorul a inscris 13 goluri in 4 partide pe teren propriu si cred ca o va face si de aceasta data, fiind in acest moment cea mai in forma selectionata intr-un clasament al meciurilor disputate pe propria arena.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Ecuador – Chile
Pronostic: 
peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: