Ecuador – Paraguay ponturi pariuri 03.09.2021

Scris de Johnny02/09/2021


Estadio Rodrigo Paz Delgado din Quito va gazdui miercuri spre joi noaptea, chiar de la ora Romaniei 00:00, meciul dintre Ecuador si Paraguay. Acesta conteaza pentru etapa a 9-a din preliminariile pentru Campionatul Mondial de fotbal din 2022.

⚽ 1. Ecuador.

Se afla intr-o postura foarte buna dupa primele sase meciuri. Ocupa un excelent loc trei dupa ce a castigat trei partide. Vine totusi dupa doua esecuri consecutive suferite in aceste preliminarii, in ultima confruntare fiind invinsa chiar de catre Peru, echipa clasata pe ultimul loc.

S-a prezentat foarte slab la Copa America si n-a castigat niciunul dintre cele cinci meciuri jucate. Mai mult, a parasit competitia dupa un 0-3 suferit in fata Argentinei. Ii va fi greu sa isi pastreze locul in aceste preliminarii, iar eu cred ca nu are forta necesara pentru a ajunge in Qatar.

Hincapie va lipsi din linia defensiva, fiind suspendat dupa cartonasul rosu pe care l-a incasat in ultima partida oficiala. Noboa e marele absent, insa probabil veteranul echipei nici nu va mai fi chemat la nationala, avand 36 de ani.

⚽ 2. Paraguay.

N-a obtinut decat un singur succes in aceste preliminarii. Chiar si asa, ramane cu sanse in cursa pentru Qatar. Momentan ocupa locul sase, fiind la doar un punct urma pozitiei de baraj. A obtinut nu mai putin de patru remize, iar singura echipa care a invins-o a fost Brazilia.

A avut prestatii destul de bune la Copa America. A ajuns pana in faza sferturilor de finala, acolo unde a fost eliminata de Peru in urma loviturilor de departajare. In aceste preliminarii a jucat foarte pragmatic, iar majoritatea meciurilor sale au fost lipsite de spectacol. Iti oferim ponturi pariuri pro si pentru calificarile la mondial, o recomandare fiind inclusiv de la acest duel.

Gustavo Gomez rateaza partida de miercuri noapte din cauza unei suspendari. Federico Santander e cel mai important jucator care n-a fost convocat pentru aceasta actiune a nationalei.

⚽ 3. Ecuador – Paraguay intalniri directe.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit din 2017. Ultimele patru intalniri directe au fost de GG.

⚽ 4. Ecuador – Paraguay echipe probabile.

Ecuador (4-4-2): Galindez – Preciado, Arboleda, Arreaga, Estupinan – Mena, Mendez, Caicedo, Estrada – Campana, Valencia.
Paraguay (4-4-2): Silva – Espinola, Balbuena, Alonso, Arzamendia – A Romero, Villasanti, Sanchez, O Romero – Almiron, Perez.

⚽ 5. Ecuador – Paraguay cote pariuri.

Betfair Romania are o cota de 1.65 pentru NG. Pentru DNB 2 cota este mare, de 3.80.

⚽ 6. Ecuador – Paraguay ponturi pariuri.

Ecuador – Paraguay ponturi pariuri

M-am hotarat cu greu pe ce sa pariez la acest meci, insa pana la urma m-am convins ca sub 2.5 goluri e cel mai bun pont. Ecuador a avut pana acum partide spectaculoase, insa de data aceasta da de un adversar ce imprima un joc foarte pragmatic. Paraguay va juca foarte defensiv si in aceasta deplasare si va incerca sa inchida jocul, avand cele mai bune rezultate atunci cand joaca mai inchis.

Ecuador s-ar putea sa intre in jocul adversarei. Spun asta deoarece gazdele au inceput bine preliminariile si sunt pozitionate sus in clasament. Pentru ele orice punct conteaza mult de acum inainte si cred ca s-ar multumi chiar si cu o remiza, astfel ca n-ar avea de ce sa forteze. Meciul are toate sansele sa fie foarte plictisitor, fara prea multe reusite.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ecuador – Paraguay
Pronostic: 
Sub 2.5 goluri
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: