Ecuador – Peru ponturi pariuri 09.06.2021

Scris de Red08/06/2021

Ecuador are aparent o misiune destul de usoara in aceasta confruntare fiindca primeste vizita ultimei clasate, dar eu am niste semne de intrebare si nu sunt convins de forma gazdelor, asa ca am ales sa merg pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere. Meciul va incepe in noaptea dispre marti spre miercuri, la ora 00:00 pe stadionul Rodrigo Paz Delgado din Quito. Vezi mai jos recomandarea mea.

Ecuador

A jucat bine pana in acest moment in campania de calificare pentru Cupa Mondiala pentru ca in 5 meciuri a strans 9 puncte si astfel este pe locul 3. A marcat 13 goluri si a primit 8.

Cele 2 infrangeri au venit in partidele cu Argentina, in deplasare, scor 1-0 si cu Brazilia, tot in deplasare, scor 2-0.

Pot spune ca are cateva rezultate notabile fiindca a reusit sa o invinga pe Columbia cu 6-1, pe Uruguay cu 4-2 si pe Bolivia cu 3-2 in deplasare.

Peru

Este cea mai slaba echipa din aceasta campanie de calificare pentru Campionatul Mondial pentru ca in 5 meciuri a acumulat un singur punct si astfel este pe ultimul loc. A marcat doar 4 goluri si a primit 13.

Punctul de care va spuneam mai sus a fost obtinut in deplasarea de la Paraguay, scor 2-2. In rest a pierdut 2-4 acasa cu Brazilia, 2-0 in deplasarea din Chile, 0-2 acasa in compania Argentinei si 0-3, tot acasa cu Columbia.

Nu cred ca mai are sperante in acest moment la locul 5 care ar duce la calficarea pentru turneul final.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori si in general au fost meciuri destul de echilibrate. Ultima data au jucat in 2019 atunci cand Ecuador s-a impus cu 1-0 in deplasare intr-un joc amical. Pe biletul zilei azi o sa joc pariul 2+ la aceasta confruntare, acest lucru intamplandu-se in 4 din ultimele 5 meciuri directe.

Ecuador – Peru echipe probabile

Ecuador (4-4-2): Dominguez – Preciado, Arboleda, Arrega, Estupinan – Franco, Mendez, Gruezo, Preciado – Delgado, Valencia.

Peru (4-2-3-1): Gallese – Corzo, Ramos, Abram, Lopez – Yotun, Tapia – Carrillo, Cueva, Advincula – Guerrero.

Ecuador – Peru cote pariuri

Daca-ti plac ponturile Copa America poti miza pe aceasta confruntare fiindca ambele formatii au jucat de foarte multe ori in aceasta competitie. Ultima data s-au intalnit intre ele la acest turneu final in 2016 atunci cand a fost 2-2 si acum avem o cota de 2.15 pt GG la Fortuna.

Ecuador – Peru ponturi pariuri

Ecuador – Peru ponturi pariuri

Ecuador pare sa fie mare favorita in aceasta confruntare si pot spune ca este pe buna dreptate tinand cont de modul in care au inceput cele 2 nationale aceasta campanie de calificare. Totusi, eu am unele semne de intrebare si am decis sa mizez pe un interval de goluri.
Mai exact am decis sa merg pe cel putin un gol marcat, dar nu mai mult de 3, acest lucru intamplandu-se in fiecare din ultimele 5 intalniri directe si cred ca sunt sanse mari sa se intample si acum.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Ecuador – Peru
Pronostic: 
1-3 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: