Eibar – Huesca ponturi pariuri 27.02.2021

Scris de Jimmy827/02/2021

Meci de 6 puncte pe Estadio Municipal de Ipurua in runda a 25-a din LaLiga. Ocupanta locului 17 si gazda acestei intalniri, Eibar, va primi vizita lanternei rosii, Huesca. Vom avea vreo castigatoare? Vezi in continuare pe ce am mizat, dar si alte cateva informatii utile. Super cota: 2.10!

⚽1. Eibar

In runda precedenta a bifat un nou esec; a pierdut cu 1-0 la Elche. In urma acestei infrangeri a ajuns la cota 11. Bilantul complet pentru cele 24 de meciuri jucate pana acum se prezinta astfel: 4 victorii, 9 egaluri, 11 esecuri si un golaveraj de 19:27.

Defensiva a dezamagit foarte mult in ultimele jocuri; este cu cel putin 1 gol incasat in fiecare din precedentele 9 partide oficiale din toate competitiile.

Este posibil sa apara cateva modificari la nivelul primului 11 fata de meciul cu Elche; una dintre acestea ar putea fi in flancul stang al defensivei, acolo unde Rafa are sanse mari sa ii ia locul lui Cote.

Kevin Rodrigues si Rober Correa au absentat in runda precedenta si cel mai probabil vor fi indisponibili si pentru acest joc.

⚽2. Huesca

Se deplaseaza pe Estadio Municipal de Ipurua cu moralul ridicat dupa succesul extrem de important obtinut in runda precedenta; a castigat pe propriul teren cu 3-2 in fata celor de la Granada. Cele 3 goluri ale gazdelor au fost marcate de Escriche, Pulido si Foulquier (OG).

Sandro Ramirez a revenit dupa accidentare, insa a ramas pe banca in meciul cu Granada. Denis Vavro, fundasul slovac adus sub forma de imprumut in aceasta iarna de la Lazio, inca nu si-a facut debutul. Luisinho, Pedro Mosquera, Gaston Silva si Antonio Valera sunt in continuare indisponibili.

Javier Ontiveros nu a evoluat in ultimele 2 runde, insa este posibil ca mijlocasul spaniol sa prinda minute in aceasta partida.

⚽3. Intalniri directe

In precedentele 3 intalniri directe din LaLiga s-au marcat peste 1.5 goluri.

Ultimul joc direct disputat pe Estadio Municipal de Ipurua s-a incheiat cu victoria oaspetilor (1-2).

⚽4. Eibar – Huesca echipe probabile:

Eibar (4-4-2): Dmitrovic – Pozo, Arbilla, Bigas, Rafa – Inui, Recio, Exposito, Gil – Enrich, Kike.
Huesca (3-4-2-1): Fernandez – Pulido, Siovas, Insua – Maffeo, Seoane, Rico, Galan – Escriche, Ferreiro – Rafa Mir.

⚽5. Eibar – Huesca cote pariuri

La pronosticuri azi pe cartonase, Winmasters ofera cota 2.15 la cel putin 6 cartonase acordate.

Tot din categoria ponturi Spania Eibar – Huesca, se da cota 2.95 la numar penalty-uri in meci peste 0.5.

⚽6. Eibar – Huesca ponturi pariuri

Eibar – Huesca ponturi pariuri

Formatia vizitatoare este pe val dupa succesul obtinut in etapa trecuta si de aceea cred ca va incerca sa plece cu toate cele 3 puncte de pe Estadio Municipal de Ipurua. Si nu cred ca ii va fi greu sa inscrie de cel putin o data, deoarece ofensiva a functionat destul de bine in ultimele jocuri (a marcat 7 goluri in ultimele 4 runde), iar Eibar are serioase probleme in compartimentul defensiv.

In aceasta situatie, consider ca gazda intalnirii va trebui sa marcheze si ea minimum 1 gol pentru a spera la un rezultat pozitiv. Partida din turul campionatului s-a incheiat cu scorul de 1-1.
Jimmy8
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Eibar – Huesca
Pronostic: 
Ambele marcheaza
Cota: 
2.10 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: