Eibar – Sociedad ponturi pariuri 26.04.2021

Scris de Andrei-Chirita26/04/2021

Bascii de la Real Sociedad se deplaseaza pe Estadio Municipal de Ipurua in aceasta seara de la ora 22:00 unde ii va intalnii pe cei de la Eibar, formatie aflata pe ultimul loc in La Liga. Va fi o lupta cu adevarat interesanta de la care ma astept sa vedem cateva reusite. Citeste analiza de mai jos si vezi propunerea mea in cota de 1,70.

⚽ 1. Eibar

Echipa lui Mendilibar pare sa se afle la ultimul sezon in La Liga dupa ce a ajuns pe ultima pozitie in clasament si a bifat nu mai putin de 4 infrangeri consecutive. Eibar nu se regaseste deloc de la revenirea din pauza competitionala si incepe sa isi faca bagajele pentru Segunda.

Alb-albastrii sunt despartiti de 7 puncte fata de locul aflat deasupra zonei rosii insa cu sanse tot mai mici pentru a-l obtine, mai ales ca numarul etapelor ramase a ajuns la 6. Dupa dezastrul de la Madrid cu Atletico, partida in care Eibar a primit nu mai putin de 5 goluri, echipa lui Mendilibar s-a deplasat si la Granada unde si de aceasta data a aratat foarte rau pe faza defensiva, incasand 4 goluri. 

Bigas, Correa, Exposito si Muto sunt accidentati si nu se vor afla pe banca la jocul din aceasta seara.

⚽ 2. Sociedad

Bascii de sub comanda lui Alguacil realizeaza unul dintre cele mai bune sezoane de La Liga si are sansa sa il incununeze cu un loc in top-ul primelor 5 formatii. Din pacate, bascii se afla la 20 de puncte de UCL si sunt obligati sa se multumeasca cu o noua participare in grupele UEL.

Sociedad este la egalitate de puncte cu Betis si la unul distanta de Villarreal, Submarinul Galben fiind pregatit sa atace locurile de cupa europeana. Dupa o serie extrem de slaba de rezultate, bascii au revenit chiar in etapa precedenta cand au reusit sa invinga pe teren propriu echipa din Vigo cu scorul de 2-1, bifand succesul mult asteptat de mai bine de o luna.

Infirmeria este plina pentru Alguacil care nu ii va avea la dispozitie pe Illarramendi, Le Normand, Merino, Moya, Sangalli, Silva si Zaldua, toti fiind accidentati, in timp ce Ayesa este in carantina, iar Elustondo si Fernandez sunt suspendati.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii au incheiat la egalitate in jocul de pe arena din San Sebastian unde scorul partidei a fost 1-1 in finalul anului 2020.

⚽ 4. Eibar – Sociedad echipe probabile

Eibar (4-3-3): Dmitrovic – Rafa, Oliveira, Alvarez, Arbilla – Recio, Diop, Atienza – Gil, Kike, Pozo

Sociedad (4-4-2): Remiro – Gorosabel, Sagnan, Zubeldia, Monreal – Januzaj, Guevara, Guridi, Portu – Oyarzabal, Isak

⚽ 5. Eibar – Sociedad cote pariuri

Cele mai interesante ponturi din Spania le poti plasa chiar la PublicWin, agentie ce iti ofera o cota de 3,70 pentru un gol marcat de ambele echipe in repriza secunda la jocul de pe Estadio Municipal de Ipurua.

⚽ 6. Eibar – Sociedad ponturi pariuri

Eibar – Sociedad ponturi pariuri

Sociedad are in fata cel mai slab adversar din La Liga si cred ca este o oportunitate pentru trupa lui Alguacil de a-si consolida pozitia de UEL, mizand cu mare incredere pe formatia basca in aceasta seara.

Eibar arata foarte rau din toate punctele de vedere, mai ales pe faza defensiva acolo unde a incasat 9 goluri in ultimele doua runde. A strans doar 4 succese in acest an si pare greu de crezut ca o poate incurca pe Sociedad, formatie aflata in lupta directa pentru cupele europene.

Echipa lui Alguacil nu straluceste in deplasare in acest sezon, ajungand la un singur succes in ultimele 5 jocuri, insa este obligata sa se impuna pe terenul ultimei clasate. In 4 din ultimele 5 jocuri directe pe aceasta arena am vazut cel putin doua goluri pe tabela, iar la cum se prezinta situatia in acest moment, avem toate sansele sa asistam la un scenariu similar.
Eibar – Sociedad
Pronostic: 
X2&2+
Cota: 
1.70 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: