Elche – Bilbao ponturi pariuri 22.05.2021

Scris de Johnny21/05/2021

Elche si Bilbao se vor intalni sambata seara intr-un meci extrem de important pentru gazde. Partida are loc de la ora 19:00 pe Estadio Manuel Martinez Valero si conteaza pentru ultima etapa din La Liga.

⚽ 1. Elche.

Este clasata pe primul loc retrogradabil. Se afla insa la egalitate de puncte cu Huesca, echipa aflata chiar deasupra ei. Trebuie sa obtina un rezultat mai bun decat aceasta deoarece Huesca are avantaj in intalnirile directe. Valladolid e la doua puncte in spate si poate interveni in aceasta lupta, insa are un meci foarte greu, cu Atletico Madrid.

A facut un meci foarte bun in etapa trecuta si a invins-o cu 3-1 pe Cadiz in deplasare. A reusit sa revina spectaculos dupa ce gazdele aveau avantaj la pauza. Inainte de acel duel a avut insa trei prestatii foarte slabe si n-a inscris nici macar un gol in peste 270 de minute de joc.

Diego Gonzalez este suspendat si va urmari meciul din tribune. Mojica ar putea sa lipseasca si el din cauza unor probleme medicale.

⚽ 2. Bilbao.

Ataca mult mai linistita acest duel. Este ocupanta locului noua si a adunat 46 de puncte. N-a avut niciodata grija retrogradarii, insa nici n-a putut emite pretentii la cupele europene. Vine dupa doua infrangeri suferite la limita, scor 0-1 in fata lui Huesca si Real Madrid.

A fost invinsa doar o singura data in precedentele cinci deplasari. Toate aceste confruntari au fost extrem de anoste si s-au incheiat cu maxim doua goluri marcate. Practica de altfel un fotbal foarte pragmatic si in majoritatea cazurilor linia de 2.5 goluri nu este depasita. Nu voi miza la acest duel pe un pont pe goluri, ci pe unul mult mai bun. Chiar si asa, trebuie sa stii ca nu exista pronosticuri fotbal sigure.

Raul Garcia lipseste din cauza unei suspendari. Nolaskoain, Capa, Muniain si Berchide sunt cu totii accidentari, iar Berenguer este incert.

⚽ 3. Elche – Bilbao intalniri directe.

Bilbao a castigat cu 1-0 meciul tur. A fost singurul duel direct de campionat din ultimii sase ani de zile.

⚽ 4. Elche – Bilbao echipe probabile.

Elche (3-4-1-2): Gazzaniga – Josema, Verdu, Barragan – Fidel, Mfulu, Guti, Josan – Piatti – Boye, Milla.
Bilbao (4-4-2): Simon – Balenziaga, Martinez, Alvarez, Marcos – Morcillo, Vencedor, Garcia, Berenguer – Sancet, Villalibre.

⚽ 5. Elche – Bilbao cote pariuri.

Netbet pariuri are o cota de 1.60 la 1-2 goluri in repriza a doua. Pentru GG in prima repriza cota e de 3.85.

⚽ 6. Elche – Bilbao ponturi pariuri.

Elche – Bilbao ponturi pariuri

Ma axez pe piata cornerelor la acest meci deoarece am gasit un pont care consider ca e foarte bun. Cred ca Elche va reusi in acest meci sa ajunga lejer la patru cornere. In general gazdele n-au stat bine la acest capitol in actualul sezon, insa acum ele sunt nevoite sa preia initiativa jocului si ma astept sa fie foarte active in jumatatea adversa de teren.

Elche a jucat foarte curajos si in meciul de la Cadiz, iar acest lucru a fost reflectat si in statistica loviturilor de la coltul terenului. Gazdele acestui duel au avut atunci nu mai putin de opt cornere, mult peste media lor obisnuita. Asadar, ma astept ca jocul sa de astazi sa decurga intr-o maniera foarte asemanatoare.
Johnny
Forma: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Elche – Bilbao
Pronostic: 
Elche peste 3.5 cornere
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
14 din 21
PROCENTAJ
67%
UNITĂȚI
+445
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: