Elche – Getafe ponturi pariuri 11.01.2021

Scris de Red10/01/2021

Ambele formatii sunt nevoite sa atace in aceasta confruntare fiindca ajunse aproape la jumatatea sezonului se regasesc in zona rosie si fiecare punct este foarte important, mai ales in aceste dueluri directe. Mi se pare foarte dificil de spus cine va reusi sa se impuna, sau numarul de goluri, asa ca am gasit o cota foarte buna pe piata cornerelor.

Elche

A jucat slab pana in acest moment pentru ca in 15 meciuri a strans numai 16 puncte si astfel este pe locul 18. A marcat 13 goluri si a primit 18.

Nici acasa nu a impresionat pentru ca in 8 partide are o victorie, 5 rezultate de egalitate si 2 infrangeri.

Un lucru bun este faptul ca pentru aceasta intalnire numai Tete Morente este indisponibil fiind accidentat, iar Diego Gonzalez este incert.

Getafe

A jucat neasteptat de slab pana in acest moment pentru ca in 16 runde a acumulat numai 17 puncte si astfel este pe locul 16, la un singur punct de zona retrogradarii. A marcat 12 goluri si a primit 17.

In deplasare a jucat in aceeasi maniera pentru ca in 7 meciuri are o singura victorie, 3 rezultate de egalitate si 3 infrangere.

Cucho Hernandez este accidentat si nu va face deplasarea. De asemenea Nemanja Maksimovic, Victor Mollejo si Enes Unal sunt incerti.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, atat in prima liga cat si in La Liga 2. Ultima data au jucat in 2017 atunci cand Getafe s-a impus cu 2-0 pe teren propriu, in liga secunda.

Elche – Getafe echipe probabile

Elche (4-3-3): Badia – Mino, Verdu, Josema, Barragan – Victor, Marcone, Guti – Fidel, Boye, Rigoni.

Getafe (4-4-2): Yanez – Suarez, Cabaco, Dakonam, Olivera – Portillo, MAksimovic, Arambarri, Cucurella – Rodriguez, Mata.

Elche – Getafe cote pariuri

Cred ca acesta poate fi unul din cele mai bune ponturi din La Liga din aceasta runda fiindca liniile de pe piata cornerelor sunt destul de joase si vreau sa profit de acest lucru.

Elche – Getafe ponturi pariuri

Elche – Getafe ponturi pariuri

Cred ca va fi un meci cu multe fazde de gol la ambele porti fiindca ambele formatii sunt nevoite sa atace deoarece punctele puse in joc sunt cat se poate de importante si chiar daca nu se vor inscrie multe goluri, cred ca vom avea parte de destul de multe lovituri de la coltul terenului.
Intr-adevar, ambele formatii au medii de cornere foarte scazute, dar mi se pare usor realizabil aceasta linie de peste 6.5 cornere.
Ambele echipe sufera la capitolul ofensiva si sunt convins ca vor incerca sa profite la maximum si din aceste faze fixe pe care le vor cauta pe parcursul jocului.
Red
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
Elche – Getafe
Pronostic: 
peste 6.5 cornere
Cota: 
1.47 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: