Elina Svitolina – Arantxa Rus ponturi pariuri 08.03.2020

0

Elina Svitolina reuseste cel mai bun turneu in 2020 la Montterey, ajungand fara probleme in faza semifinalelor. O va intalni in aceasta faza superioara a competiei pe olandeza Arantxa Rus, aflata intr-o forma buna in aceste momente. Partida dintre cele doua va avea loc duminica, dupa miezul noptii, incepand cu ora 01:00. Meciul va fi transmis in direct pe Digisport 2.

Elina Svitolina - Arantxa Rus ponturi pariuri

@WTA Tennis

?1. Elina Svitolina

Jucatoarea din Ucraina se ala in prezent pe locul 7 in clasamentul WTA, fiind o prezenta constanta in ultimele sezoane in top 10.

Dupa cateva sezoane la cel mai inalt nivel, debutul acesta de an nu i-a adus niciun rezultat notabil Elinei Svitolina, cel mai bun rezultat obtinandu-l la Hua Hin, atingand doar faza sferturilor de finala.

In acest turneu nu a pierdut niciun set in cele 3 meciuri, forma sa fiind intr-o crestere vizibila, invingadu-le pe Danka Kovinic, Olga Govortsonva si Leylah Fernandez.

?2. Arantxa Rus

Jucatoarea din Olanda, in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent locul 76 in clasamentul WTA, traversand o forma excelenta.

Datorita rezultatelor nefaste constante in circuit, a decis sa ia parte mai mult in turnee de nivel ITF, pentru a-si regasi increderea in joc, castigand anul trecut o serie importanta de astfel de turnee.

Atingerea fazei semifinalelor in acest turneu reprezinta cel mai bun rezultat din acest sezon, reusind sa elimine pe parcurs jucatoare precum Lauren Davis sau Rebecca Peterson.

? 3. Intalniri directe

Singura intalnire directa dateaza din 2011, intr-un turneu ITF, cand Arantxa Rus s-a impus cu 2-1 la seturi.

? 4. Date statistice

Elina Svitolina a castigat toate meciurile din acest turneu in minimum de seturi, 1.91 e cota pentru victoria jucatoarei din Ucraina cu 2-0 la seturi.
Arantxa Rus traverseaza o saptamana excelenta la Montterey, 3.10 e cota pentru ca meciul sa fie castigat de jucatoarea din Olanda.

Da click AICI pentru a paria aceste ponturi cu bonus de pana la 500 RON!

?5. Elina Svitolina – Arantxa Rus cote pariuri

?6. Elina Svitolina – Arantxa Rus ponturi pariuri

Chiar daca Arantxa Rus a reusit cel mai bun turneu din ultimele sezoane pana acum la Monterrey, Elina Svitolina va fi un adversar mult prea puternic, consistenta ucrainiencei in joc este una superioara jucatoarei din Olanda. Fara set pierdut in acest turneu, increderea ucrainiencei este intr-un crescendo continuu, iar eu mizez pe victoria acesteia in minimum de seturi, dominand cu multa autoritate intreaga partida.

E. Svitolina - A. Rus
Pronostic: E. Svitolina 2-0Cota: 1.91

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
15 din 2463%+225.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here