Elisabetta Cocciaretto – Irina Begu ponturi pariuri 15.09.2020

0

Una dintre româncele care participă la turneul de la Roma, Irina Begu, a reușit să treacă de faza calificărilor și va juca în primul tur contra italiencei Elisabetta Cocciaretto. Partida va putea fi urmărită în direct pe unul din canalele DigiSport, începând cu ora 13:30. Câștigătoarea acestei partide o va înfrunta în turul al doilea pe Johanna Konta. 

Cocciaretto Begu Cote

1. Elisabetta Cocciaretto

În vârstă de doar 19 ani, italianca se află pe locul 128 în clasamentul WTA, reprezentând de altfel cea mai bună clasare a carierei.

Aceassta a participat și anul trecut pe tabloul principal de la Roma, unde însă a fost eliminată în minimul de seturi de Anisimova, scor 6-3, 6-3.

11 victorii și 5 înfrângeri reprezintă bilanțul Elisabettei în 2020 pe zgură, reușind să ajungă în finala de la Praga, de acum 2 săptămâni, unde a fost învinsă de Kucova.

2. Irina Begu

Conaționala noastră a fost nevoită să joace în calificările acestei competiții, însă acolo n-a avut nicio dificultate, obținând 2 victorii în minimul de seturi împotriva jucătoarelor Errani și Friedsam.

Comparativ cu oponenta sa, Irina a mai participat de 5 ori până în prezent la turneul din capitala Italiei, cel mai bun rezultat al său fiind semifinala din 2016, când a pierdut împotriva Serenei Williams.

Eliminată în primul tur la Palermo, învinsă în finala competiției amicale de la Sibiu și eliminată în semifinalele competiției de la Praga, Begu speră să aibă un parcurs cât mai lung la cea de-a 4-a competiție la care participă în 2020 pe zgură. 

3. Întâlniri directe

Disputa din primul tur de la Roma va consemna prima confruntare directă dintre cele două jucătoare astfel că va fi foarte interesant să vedem cine va reuși să se impună în premieră. 

4. Date statistice

Luând în considerare că în ultimele 10 meciuri disputate de fiecare dintre jucătoare, minim 60% din partide s-au terminat după 2 seturi, cota pentru 2 seturi în meci este 1.53.

Da click AICI pentru a paria acest pont cu bonus de pana la 500 RON!

5. Elisabeta Cocciaretto – Irina Begu cote pariuri

Cocciaretto Begu Cote2

6. Elisabeta Cocciaretto – Irina Begu ponturi pariuri

Bratu Andrei
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Procentaj: 54.5%
Castigate: 24/44
Lăsând la o parte subiectivismul, am decis să mizez pe victoria Irinei la o diferență de cel puțin 3 game-uri, luând în considerare mai multe aspecte.

În primul rând este jucătoarea cu mai multă experiență, având cu peste 250 de meciuri jucate pe zgură mai mult decât adversara sa.

În al doilea rând, Begu s-a simțit mereu foarte bine la Roma, ajungând chiar până în semifinale acum câțiva ani și cred că va profita de faptul că a avut o tragere la sorți accesibilă.

Totodată, conaționala noastră este deja intrată în ritm după victoriile categorice din calificări și cred că se va impune fără probleme în primul tur.

Elisabetta Cocciaretto - Irina Begu
Pronostic: -2.5 game-uri BeguCota: 1.73

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Tennis.tipster.92
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
31 din 4176%+1157.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here