Elise Mertens – Monica Niculescu ponturi pariuri 04.07.2019

0

Monica Niculescu isi continua forma excelenta din acest sezon de iarba, dupa victoria in turneul ITF de la Ilkey, aceasta reusind un prim tur solid. Va avea insa un meci mult mai dificil in turul secund impotriva belgiencei Elise Mertens, partida ce va avea loc in cursul zilei de joi, putand fi urmarita in direct pe Eurosport.

Mertens-Niculescu-04072019

1. Elise Mertens

Jucatoarea din Beglia “a explodat” in circuit in utlimele sezoane, fiind clasata in prezent pe pozitia a 21-a in clasamentul WTA, la 23 de ani.

Cel mai bun rezultat al acestui an l-a obtinut la Doha, unde a reusit sa castige trofeul, dupa o finala foarte disputata impotria Simonei Halep, revenind de la 0-1 la seturi.

Pe zgura s-a evidentiat doar la Roland Garros, unde a ajuns pana in turul al 3-lea, in timp ce pe suprafata rapida de gazon a ajuns pana in sferturi la Mallorca, respectiv turul al 3-lea la Eastbourne, in timp ce in primul tur de la Wimbledon a trecut extrem de clar de Fiona Ferro, scor 6-2 6-0.

2. Monica Niculescu

Romanca in varsta de 31 de ani se afla in prezent in a 2-a suta mondiala a clasamentului WTA, pe locul 111.

A avut cateva rezultate in acest sezon precum sfertul de finala de la Shenzen in debutul sezonului, respectiv atingerea fazei optimilor de finala in turneul de la Miami.

Dupa victoria din turneul ITF de la Ilkey, care i-a oferit o invitatie de participare pe tabloul principal de la Wimbledon, romanca nu a dezamagit, castigand in set decisiv meciul impotriva Andreei Petkovic, scor 7-5.

3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 2 ori data pana acum, ambele intalniri fiind castigate de Elise Mertens in minimum de seturi.

4. Date statistice

Elise Mertens a castigat ambele partide cu 2-0 la seturi, 1.80 e cota pentru victoria belgiencei in minimum de seturi
Monica Niculescu are o serie de 6 meciuri consecutive castigate pe gazon, 3.50 e cota pentru victoria jucatoarei din Romania.

6. Elise Mertens – Monica Niculescu ponturi pariuri

Chiar daca se afla intr-o perioada buna a sezonului, Monica Niculescu nu a reusit in niciun meci direct impotriva lui Mertens sa ii puna probleme.

Jucatoarea din Belgia are un avantaj moral considerabil in fata romancei, aratand ca se poate acomoda foarte usor cu stilul de joc necoventional al romancei.

Monica a avut parte de un meci foarte lung impotriva Andreei Petkovic, fiind posibil sa se resimte din punct de vedere fizic, in timp ce Elise Mertens a petrecut foarte putin timp pe teren, iar pronosticul meu este victoria in minimum de seturi a jucatoarei din Beglia.


E. Mertens - M. Niculescu
Pronostic: 2-0Cota: 1.80Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 ABrt
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Castigat
18 din 3060%+400.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here