Elvetia – Irlanda de Nord ponturi pariuri 09.10.2021

Scris de Radu Oprea09/10/2021

Stade de Geneve gazduieste confruntarea dintre Elvetia si Irlanda de Nord. Arbitrul acestei partide va fi slovenul Slavko Vincic. In cele ce urmeaza vei gasi diverse detalii despre cele doua echipe si un pont care are o cota extrem de atractiva.

⚽1. Elvetia

Ocupa pozitia a 2-a in aceasta grupa C si are 8 puncte dupa cele 4 runde parcurse. A marcat de 4 ori, asadar atacul nu impresionat, insa defensiva este una exacta din moment ce in total a incasat un singur gol.

Este o nuca tare pentru ca are un esec in ultimele 6 jocuri si acela venit la penalty-uri, ea obtinand in acest timp 3 victorii. Este neinvinsa in precedentele 8 partide de acasa si pe 6 le-a castigat, iar un nou succes ar apropia-o de Cupa Mondiala din Qatar.

Gregor Kobel, goalkeeperul lui Dortmund, nu va putea fi folosit din cauza unei accidentari. De asemenea, capitanul Granit Xhaka este si el indisponibil pentru ca are probleme grave la unul dintre genunchi.

⚽2. Irlanda de Nord

Se afla pe locul al 3-lea si are 5 puncte dupa primele 4 etape, la fel ca Bulgaria care are insa un meci in plus. A inscris de 4 ori si a primit 3 goluri, asadar putem spune ca este o formatie care tine un echilibru intre faza ofensiva si cea de aparare.

Trece printr-o forma buna intrucat are 3 victorii in ultimele 5 confruntari, ea fiind invinsa doar intr-una dintre ele, cea cu Ucraina. S-a impus in 3 din precedentele 4 deplasari si in oferta Superbet avem o cota mare la X2, dar eu nu as miza pe ea.

Trevor Carson, Michael Smith, Alistair McCann, Gavin Whyte, Corry Evans si Shayne Lavery vor lipsi pentru ca au probleme medicale. Vestea buna pentru selectionata britanica este ca va reveni Paddy McNair dupa o suspendare.

⚽3. Intalniri directe

Au dat piept o data in aceste preliminarii, iar scorul a fost 0-0 la Belfast, cu Seferovic ratand un penalty in minutul 33. S-au mai confruntat si in calificarile pentru Mondialul din 2018 si atunci a fost o remiza alba la Basel si un succes al Elvetiei, in deplasare, cu 1-0.

⚽4. Elvetia – Irlanda de Nord echipe probabile:

Elvetia (4-3-1-2): Sommer – Widmer, Elvedi, Akanji, R. Rodriguez – D. Sow, Freuler, D. Zakaria – Shaqiri – Seferovic, Embolo.
Irlanda de Nord (3-5-2): Peacock-Farrell – J. Evans, P. McNair, Cathcart – Ballard, J. Thompson, S. Davis, S. Dallas, J. Lewis – Magennis, C. Washington.

⚽5. Elvetia – Irlanda de Nord cote pariuri

Pentru Elvetia 0-1 goluri ai o cota de 2.35 la casa de pariuri Superbet.
Irlanda de Nord are o cota de 2.60 la aceeasi agentie pentru minim un gol marcat.

⚽6. Elvetia – Irlanda de Nord ponturi pariuri

Elvetia – Irlanda de Nord ponturi pariuri

Ambele formatii au aparari care sunt extrem de bine puse la punct. Pe faza ofensiva niciuna nu a impresionat in aceste preliminarii, ele avand o medie de exact un gol marcat pe meci. In aceste conditii eu cred ca nu vom vedea o partida spectaculoasa.

Elvetia vine dupa 2 dispute in care nu a incasat nici macar un gol, iar una dintre adversare a fost proaspata castigatoare a EURO, Italia. In plus, in 3 din ultimele 4 confruntari ale ei s-a inscris de maxim 2 ori, exceptia fiind un 2-1 cu Grecia.

Nici Irlanda de Nord nu a primit gol in ultimele 2 dueluri. Daca ne uitam pe precedentele 4 jocuri ale ei, vom observa ca in 3 dintre ele s-a marcat cel mult o data, iar unul, este vorba despre un 0-0, a fost chiar cu oponenta ei de acum.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Elvetia – Irlanda de Nord
Pronostic: 
total goluri sub 2 asiatic
Cota: 
2.35 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: