Elvetia – Italia ponturi pariuri 05.09.2021

Scris de Radu Oprea05/09/2021

Confruntarea dintre Elvetia si Italia se va desfasura pe St. Jakob-Park din Basel. Dau piept favoritele acestei grupe, deci va fi un meci de calitate. Mai jos vei gasi informatii despre ambele echipe si un pronostic care aproape ca ne dubleaza miza.

⚽1. Elvetia

Se afla pe locul al 2-lea, iar dupa cele 2 runde parcurse a reusit sa stranga 6 puncte. Ofensiva a marcat de 4 ori, deci isi face treaba bine, in timp ce apararea a incasat un singur gol si este asadar la nivel inalt.

A obtinut 3 victorii in ultimele 4 dispute, exceptia fiind un esec la penalty-uri cu Spania in sferturile de finala de la EURO. S-a impus in ultimele 6 confruntari de pe teren propriu, insa cu toate acestea, cei de la Publicwin considera ca pleaca acum cu sansa a 2-a.

Are un nou selectioner, pe Murat Yakin, intrucat Vladimir Petkovic a plecat la Bordeaux. Xherdan Shaqiri nu a fost convocat pentru ca nu este pregatit fizic, iar Mario Gavranovic si Breel Embolo sunt accidentati si nu s-a putut conta pe serviciile lor.

⚽2. Italia

Conduce clasamentul grupei de calificare la Cupa Mondiala gratie celor 10 puncte adunate in 4 etape. Atacul este de calitate deoarece a inscris de 7 ori, iar defensiva este si ea foarte exacta din moment ce a primit doar un gol.

Vine dupa o remiza cu Bulgaria, scor 1-1, dar inainte de asta avusese 15 victorii la rand, serie care s-a incheiat cu succesul din finala de la EURO cu Anglia. S-a impus in ultimele 7 meciuri de pe teren strain, deci se descurca bine si departe de casa.

Leonardo Spinazzola, Manuel Lazzari si Andrea Belotti sunt cele mai importante nume care vor lipsi de la Squadra Azzurra. Cu toate astea, Roberto Mancini are la dispozitie un lot suficient de valoros pentru a le gasi acestora inlocuitori.

⚽3. Intalniri directe

Singurul duel recent dintre ele a avut loc la Campionatul European care a fost in vara aceasta. Italia s-a impus in faza grupelor cu 3-0, la Roma, printr-o dubla a lui Manuel Locatelli si o reusita a lui Ciro Immobile.

⚽4. Elvetia – Italia echipe probabile:

Elvetia (3-5-2): Kobel – Schar, Akanji, Elvedi – Widmer, Freuler, D. Zakaria, D. Sow, R. Rodriguez – Zuber, Seferovic.
Italia (4-3-3): Donnarumma – Florenzi, Bonucci, Chiellini, Emerson Palmieri – Barella, Jorginho, Verratti – Chiesa, Immobile, Insigne.

⚽5. Elvetia – Italia cote pariuri

Pentru prima repriza exact un gol ai o cota de 2.50 la casa de pariuri PublicWin.
Aceeasi agentie iti ofera o cota de 2.18 pentru ambele reprize sub 1,5 goluri.

⚽6. Elvetia – Italia ponturi pariuri

Elvetia – Italia ponturi pariuri

Cele doua formatii au jucatori de calitate in avantposturi si eu unul sunt de parere ca va fi o partida spectaculoasa. Recent niciuna dintre ele nu a aratat prea bine pe faza defensiva si de aceea cred ca putem paria pe faptul ca ambele vor inscrie.

Elvetia are avantajul terenului propriu si nu o vad sa se cantoneze in fata careului de 16 metri. Ii are pe Zuber, Seferovic si Widmer care au capacitatea sa depaseasca apararea adversa. In ultimele 4 dueluri a marcat, insa a si primit gol.

Italia tocmai ce a castigat Campionatul European si jucatorii au un moral bun, deci vor practica un fotbal placut. Cei 3 din atac pot face diferenta cu lejeritate. In ultimele 5 jocuri ale ei au fost goluri de ambele parti.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Elvetia – Italia
Pronostic: 
ambele echipe inscriu
Cota: 
1.97 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: