Empoli – Inter ponturi pariuri 27.10.2021

Scris de Bmg27/10/2021

Inter porneste mare favorita miercuri, la duelul cu Empoli din Serie A, iar eu cred ca am gasit cea mai buna predictie. Jocul este programat cu incepere de la ora 21.45. Daca vrei sa vezi ce am pariat, iti recomand sa citesti analiza de mai jos.

⚽ 1. Empoli.

Alb-albastrii s-au comportat foarte bine in acest debut de sezon si asta se vede si in clasament. Ii gasim la mijlocul ierarhiei, cu 4 victorii in cele 9 runde.

Empoli vine dupa o victorie importanta, in deplasare cu Salernitana, scor 4-2. Este in general o formatie spectaculoasa, care marcheaza, dar are si o medie de doua goluri incasate pe meci. Tocmai de aceea consider ca poti face profit si cu ponturi Serie A pe numar de reusite.

De mentionat ca are un bilant slab pe teren propriu, cu 4 infrangeri din cele 5 partide. Furlan si Romagnoli sunt absentii din tabara gazdelor. Au probleme medicale.

⚽ 2. Inter.

Campioana vine dupa remiza din derby-ul cu Juventus (1-1), meci in care a fost egalata pe final. A pierdut doua puncte mari, insa a avut noroc ca Napoli s-a incurcat si ea cu Roma.

Inter este a treia in Serie A si distanta fata de lider este deja de 7 puncte. A pierdut o singura data. De mentionat ca are cel mai prolific atac din liga, iar in deplasare trece de 2 goluri marcate pe meci. Cred ca poti juca pe ea pentru bonus Publicwin.

Correa inca nu este refacut dupa accidentare si cel mai probabil nu va fi fortat.

⚽ 3. Empoli – Inter intalniri directe.

Inter a castigat fiecare din ultimele 7 confruntari directe. Statistica o recomanda contra acestui adversar.

⚽ 4. Empoli – Inter echipe probabile.

Empoli (4-3-2-1) : Vicario; Stojanovic, Tonelli, Luperto, Marchizza; Zurkovski, Ricci, Bandinelli; Bajrami, Henderson; Pinamonti.
Inter (3-5-2) : Handanovic; Skriniar, de Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic; Lautaro Martinez, Dzeko.

⚽ 5. Empoli – Inter cote pariuri.

La Publicwin imi face cu ochiul cota de 2.20 la peste 1.5 goluri in repriza 1.
Avem o cota interesanta si la GG, cu o valoare de 2.61.

⚽ 6. Empoli – Inter ponturi pariuri.

Empoli – Inter ponturi pariuri

Favorita este clara la pariuri si eu sunt de acord cu asta. Consider ca Inter sa va impune fara emotii, iar diferenta de valoare mi se pare destul de mare intre ea si un adversar care se va bate cel mai probabil pentru evitarea retrogradarii.

Oaspetii au cel mai bun atac din campionat si trec de doua reusite in medie pe meci. De partea cealalta, Empoli a pierdut 4 din cele 5 meciuri de acasa in liga si trece de 2 goluri incasate in medie pe meci.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Empoli – Inter
Pronostic: 
2 final
Cota: 
1.53 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: