Empoli – Lazio ponturi pariuri 21.08.2021

Scris de chiriladavid2521/08/2021

Maurizio Sarri debuteaza pe banca celor de la Lazio, intr-un joc in fata lui Empoli, o formatie unde s-a remarcat in urma cu cativa ani de zile si de unde a ajuns la Napoli, ajungand sa lupte pentru titlu cu formatia de la poalele Vezuviului. Meciul va avea loc pe Stadionul „Carlo Castellani” din Empoli si va incepe de la ora 21:45.

⚽ 1. Empoli.

Revine in Serie A dupa 2 ani de asteptare, pierzandu-si in vara antrenorul cu care a reusit promovarea, in locul sau fiind adus Aurelio Andreazzoli, cel cu care a retrogradat acum 2 sezoane. A castigat primul joc din actuala stagiune, unul de Cupa, trecand de Vicenza cu scorul de 4:2, cu goluri marcate de Bajrami, Haas, Mancuso si Crociata, GG fiind un pariu cu cota 1.71 la Publicwin.

A fost foarte activa pe piata transferurilor, asta si pe fondul unor sume bune intrate in club, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Patrick Cutrone, Ardian Ismajli, Sebastiano Luperto si Guglielmo Vicario fiind dintre numele sosite in aceasta vara. Stefano Sabelli, Dimitrios Nikolaou si Samuel Mraz sunt jucatorii importanti ce au parasit echipa.

⚽ 2. Lazio.

S-a clasat abia pe pozitia a 6-a la finele stagiunii precedente, urmand a evolua in grupele Europa League. Are un nou antrenor pe banca, pe Maurizio Sarri, cel adus urmare a plecarii lui Simone Inzaghi la Inter Milano.

Sunt ceva probleme cu lichiditatile la clubul capitolin, din acest motiv mutarile din aceasta vara se lasa asteptate, pana acum ajungand Felipe Anderson, Dimitrije Kamenovic, Lucas Romero si Elseid Hysaj.

Marco Parolo, Joseph Minala si Senad Lulic si-au incheiat contractele, asadar Lazio are in continuare un lot destul de subtire. Vavro si Fares sunt in afara lotului, optiunile pentru atac fiind Muriqi, Correa, Caicedo si Akpa-Akpro.

⚽ 3. Intalniri directe.

5 victorii la rand are Lazio in duelurile directe, ultimele 2 victorii venind ambele cu scorul de 1:0, cele din editia 2018/2019 de Serie A, pauza sau final 2 fiind unul dintre ponturile sportive Serie A din weekend.

⚽ 4. Empoli – Lazio echipe probabile:

Empoli (4-3-1-2): Vicario; Parisi, Marchizza, Romagnoli, Stojanovic; Zurkowski, Stulac, Ricci; Bajrami; La Mantia, Mancuso.
Lazio (4-3-3): Strakosha; Hysaj, Acerbi, Luiz Felipe, Lazzari; Luis Alberto, Lucas Leiva, Milinkovic-Savic; Lucas Romero, Immobile, Felipe Anderson.

⚽ 5. Empoli – Lazio cote pariuri

5 victorii la rand are Lazio in fata acestui adversar, victorie Lazio are cota 1.78 la Publicwin.

S-au marcat minim 3 goluri in 4 din ultimele 5 partide ale lui Empoli, pentru peste 2.5 goluri cota e de 1.71.

⚽ 6. Empoli – Lazio ponturi pariuri

Empoli – Lazio ponturi pariuri

E clar ca au nevoie de ceva timp jucatorii lui Lazio de a se acomoda cu noul antrenor si cu sistemul de joc propus de aceasta, doar cei care evolueaza in Squadra Azzurra evoluand in ultima vreme in sistemul 4-3-3, probleme cele mai mari avandu-le fundasii centrali, nefiind usor sa treci de la apararea in 3 la cea in 4.

Si astfel, Lazio nu va avea intocmai un meci usor, Empoli fiind o echipa periculoasa pe contraatac, o formatie ce a inscris aproape 2 goluri pe meci in sezonul precedent de Serie B si care a inscris 2 goluri si cu Napoli in editia precedenta de Coppa Italia, goluri marcate de talentatul Bajrami.

Insa e clar faptul ca Lazio va cauta sa plece cu puncte din Toscana si astfel voi merge aici pe sansa dubla 2X si peste 1.5 goluri.
Empoli – Lazio
Pronostic: 
Sansa dubla 2X si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: