Empoli – Venezia ponturi pariuri 11.09.2021

Scris de Zamfi10/09/2021

Stadio Carlo Castellani gazduieste sambata cu incepere de la ora 16:00 partida dintre Empoli si Venezia din cadrul rundei cu numarul 3 in Italia Serie A. Arbitru Antonio Rapuano se va afla la centru in acest duel ce pare a fi la indemana gazdelor. Ramane de vazut ce se va intampla, dar pana atunci te invit sa vezi ce am jucat eu la acest duel.

⚽ 1. Empoli.

Elevii antrenati de Andreazzoli au un moral excelent dupa ce au reusit marea surpriza din runda anterioada invingand in deplasare cu 1-0 pe Juventus, generand unul dintre cele mai tari ponturi Italia, dar si dupa victoria categorica obtinuta in partida de cupa contra celor de la Real Forte Querceta pe care i-a invins cu 8-2.

Cutrone si Mancuso reprezinta piesele de baza din atacul lui Empoli care s-a adaptat destul de bine dupa promovarea din Serie B. Nu sunt anuntate absente pentru acest duel, astfel ca Andreazzoli va folosi probabil aceeasi formula ca si in partidele anterioare.

In meciurile urmatoare, nou promovata Empoli, va juca acasa contra Sampdoriei si in deplasare pe Sardegna Arena contra lui Cagliari.

⚽ 2. Venezia.

Oaspetii sunt si ei o echipa nou promovata insa se pare ca Serie A este mult peste asteptarile formatiei antrenate de Zanetti. A pierdut ambele partide disputate, cei drept in deplasare, insa nu a reusit sa marcheze inca in acest sezon, primind 5 goluri.

In pauza pentru echipele nationale, Venezia a disputat o partida amicala in compania Bresciei, echipa de Serie B, pierzand acel duel cu 0-4. Atacul nu functioneaza absolut deloc chiar daca acolo se afla jucatori tineri ce ar trebui sa fie dornici de afirmare.

Lotul Veneziei este probabil cel mai slab din Serie A si sunt sanse destul de mici ca aceasta echipa sa reziste pana la final intr-un campionat foarte puternic precum Serie A.

⚽ 3. Intalniri directe.

In sezonul trecut cand ambele formatii se aflau in Serie B, Venezia s-a impus pe teren prorpiu cu 2-0, iar in deplasarea de la Empoli a remizat, 1-1. De remarcat este insa faptul ca Venezia a castigat doar o singura data in toata istoria meciurilor disputate cu Empoli gazda.

⚽ 4. Empoli – Venezia echipe probabile:

Empoli (4-3-1-2): Vicario; Parisi, Marchizza, Romagnoli, Stojanovic; Zurkowski, Stulac, Ricci; Bajrami; La Mantia, Mancuso.
Venezia (4-3-3): Maenpaa; Schnegg, Ceccaroni, Caldara, Ebuehi; Heymans, PEretz, Fiordilino; Johnsen, Forte, Di Mariano.

⚽ 5. Empoli – Venezia cote pariuri

Noii utilizatori primesc Winmasters bonus de pana la 500 RON pentru pariuri sportive dar si multe pariuri speciale. Un astfel de pariu este Patrick Cutrone marcheaza oricand in meci la o cota de 2.90.

⚽ 6. Empoli – Venezia ponturi pariuri

Empoli – Venezia ponturi pariuri

Avand in vedere startul extrem de dezamagitor al Veneziei sunt de parere ca Empoli se va impune in acest duel. Moralul formatiei gazda este unul extrem de ridicat dupa ce a reusit sa se impuna la Torino in fata lui Juventus, dar si dupa victoria spectaculoasa din cupa cand au castigat cu 8-2 in deplasare. Si valoarea lotului este de partea gazdelor care se bazeaza in atac pe Cutrone si Mancusa.

De partea cealalta, Venezia, este fara gol marcat in Serie A si probabil va continua seria esecurilor, neavand calitatea necesara pentru un campionat precum Serie A. Ambele formatii sunt nou promovate si speram sa asistam la un succes al lui Empoli care ne aduce o cota foarte buna la majoritatea caselor de pariuri sportive.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Empoli – Venezia
Pronostic: 
victorie Empoli
Cota: 
1.90 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: