Engordany – La Fiorita ponturi pariuri 04.07.2019

0

Engordany a luat un avantaj in lupta pentru calificare dupa prima mansa, atunci cand s-a impus pe terenul celor de la La Fiorita. Eu am ponturi pariuri bune pentru meciul retur si cred ca profitul este aproape. Meciul se joaca miercuri, cu incepere de la ora 20.30.

Engordany-La-Fiorita-04072019

1. Engordany

A castigat la limita in tur si a facut un meci bun. Pornea oricum favorita la calificare, dar acum sansele sunt foarte mari. A castigat cupa in Andorra si asa a ajuns in Europa League. Este la a doua prezenta in aceasta competitie. Anul trecut a fost eliminata in primul tur de calificare de Kairat.

Engordany are un lot cotat de Transfermarkt la doar 2 milioane de euro. A castigat doar doua meciuri din ultimele noua oficiale disputate. Aaron Sanchez a marcat golul din meciul tur. Trebuie spus ca Deivis de Jesus este suspendat dupa cartonasul rosu incasat in prima mansa.

2. La Fiorita

A terminat pe locul secund campionatul din San Marino. A fost invinsa in finala de Tre Penne, dupa un meci dramatic. Este o prezenta obisnuita la startul competitiilor europene, la care participa sezon de sezon din 2012 pana in prezent. Anul anterior a trecut pentru prima data de primul tur preliminar.

La Fiorita are un lot modest, evaluat la doar 500 mii de euro. Nu a aratat mare lucru in tur, iar pe faza de atac a fost ca si inexistenta. De precizat ca italianul Vassallo este suspendat pentru acest joc.

3. Intalniri directe

Trebuie spus ca disputa de saptamana trecuta a fost singura de pana acum intre aceste formatii.

4. Date statistice

  • Engordany nu pierde de 3 meciuri oficiale. 1.26 este cota la sansa dubla 1X.
  • La Fiorita a marcat in 10 din ultimele 11 meciuri oficiale. 1.60 este cota la gol marcat de oaspeti.

6. Engordany – La Fiorita ponturi pariuri

Eu am o favorita aici si chiar nu vad cum pot pierde gazdele meciul. Pariez in sansa dubla 1X. Daca Engordany a castigat in tur pe terenul adversarei, cu siguranta ca o poate face si acasa.

Gazdele au un lot de aproape 4 ori mai bine cotat decal al adversarei. S-a vazut asta si in prima mansa. Ma astept si la destul de putine reusite pe tabela de scor, din partea a doua formatii modeste pe faza de atac. Sa nu uitam ca in tur am asistat la un sigur gol, iar acum sunt sigur ca Endorgany nu va risca nimic in aparare, in timp ce La Fiorita nu are calitatea sa faca diferenta in atac.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 24/46

Engordany – La Fiorita
Pronostic: 1X & Sub 3.5Cota: 1.60Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here