Sara Errani – Sorana Cirstea ponturi pariuri 03.08.2020

Scris de Tennis.tipster.9203/08/2020

Circuitul WTA revine la inceputul lunii august cu turneul de la Palermo, unde avem la start un numar mare de jucatoare din Romania. Sorana Cirstea, calificata direct pe tablou principal, o va intalni in primul tur pe italianca Sarra Eranni. Meciul va avea loc in cursul zilei de luni si va fi transmis in direct pe Digisport.

Errani-Cirstea-Cote-03082020

?1. Sara Errani

Jucatoarea din Italia, in varsta de 33 de ani, ocupa in prezent locul 167 in clasamentul WTA.

In ultimele sezoane a traversat o forma extrem de slaba, fara a avea niciun rezultat notabil, avand o lipsa de incredere in jocul sau, avand intr-o perioada probleme mari la serviciu.

Ultimul meci oficial l-a disputat in Mexic in luna martie, iar aum porneste cu incredere in aceasta reluare a sezonului, anul trecut fiind invinsa in primul tur in turneul de la Palermo de catre maghiara Fanny Stollar.

?2. Sorana Cirstea

Jucatoarea din Romania, in varsta de 30 de ani, ocupa in prezent locul 75 in clasamentul WTA.

Dupa ce in ultimele sezoane nu s-a regasit intr-o forma buna, in ultima parte a sezonului precedent si in acest inceput de an s-a descurcat mai bine, fiind foarte aproape de a castiga turneul de la Tashkent.

Nu a participat in niciun turneu demonstrativ in aceasta perioada, aratandu-se foarte dornica de a reveni pe teren, pornind cu mare incredere la startul acestui turneu de la Palermo.

?3. Intalniri directe

Cele doua jucatoare s-au intalnit de 7 ori pana acum, scorul fiind 5-2 in favoarea Sarei Errani, insa ultima confruntare directa a avut loc in 2014.

?4. Date statistice

Ambele jucatoare sunt foarte experimentata, zgura fiind suprafata lor preferata, 1.70 e cota pentru ca meciul sa aiba peste 19.5 game-uri.
Sorana Cirstea porneste cu prima sansa in acest meci, 1.60 e cota pentru ca romanca sa castige acest duel.

?5. Sara Errani – Sorana Cirstea cote pariuri

Errani Cirstea Cote Pariuri 03.08.2020

?6. Sara Errani – Sorana Cirstea ponturi pariuri

S. Errani – S. Cirstea ponturi pariuri

Pentru ambele jucatoare acest duel reprezinta prima reprezentatie dupa pauza provocanta de pandemia de coronavirus, insa eu consider ca Sorana Cirstea va profita de cunoscutele slabiciuni pe serviciul propriu al italiencei Sara Errani. Avand un joc agresiv, Sorana Cirstea porneste cu prima sansa in acest duel si chiar daca italianca Sara Errani o conduce cu 5-2 in confruntarile directe, forma jucatoarei din Peninsula nu mai seamana deloc cu cea din urma cu 6 ani.
S. Errani – S. Cirstea
Pronostic: 
S. Cirstea
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
CÂȘTIGATE
21 din 39
PROCENTAJ
54%
UNITĂȚI
+644
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: