Espanyol – Valencia ponturi pariuri 02.10.2022

Scris de Cristian Lenga01/10/2022
1
2.65
X
3.20
2
2.70
Espanyol
Valencia
COTA PONT
1.57

Dupa recenta pauza internationala, Espanyol si Valencia vor reveni pe teren si se vor confrunta in erapa a saptea din La Liga.

Partida este programata a se desfasura pe RCDE Stadium, din Cornella de Llobregat, incepand cu ora 15:00, putand fi urmarita la Digi Sport 3, Orange Sport, precum si la Prima Sport 4.

Espanyol

  • Aflata intr-o forma recenta slaba, Espanyol are in ultimele cinci etapa patru infrangeri, dintre care doua consecutive, cu Sevilla (2-3) si cu Real Sociedad (2-1).
  • Espanyol a reusit sa stranga doar patru puncte in cele sase etape din La Liga, dupa o victorie surpriza cu Athletic Bilbao si o remiza cu Celta Vigo.
  • Pe teren propriu, Espanyol are patru infrangeri consecutive, iar predictiile pentru finalul sezonului pot capata conotatii negative pentru ei.
  • Pana acum, au marcat sapte goluri si au primit, in schimb, 12.

Valencia

  • Valencia a avut parte de rezultate mixete sub conducerea lui Gattuso, trei victorii si trei infrangeri inregistrand liliecii.
  • Cu toate acestea, in ultima etapa, Valencia a obtinut o victorie cu 3-0 in fata lui Celta Vigo, insa cu greu va putea fi uitata infrangerea de acum doua etape, cu Vallecano, cu 2-1.
  • Ramai pana la finalul acestui material pentru a vedea care sunt sugestiile mele de pariuri si de ce alte sfaturi mai poti beneficia pentru a iti putea crea biletul zilei.

Intalniri directe

Valencia a obtinut doua victorii in ultimele cinci intalniri directe (2019-2022), iar Espanyol doar una singura. De asemenea, cele doua au mai inregistrat si doua rezultate de egalitate.

Echipe probabile

espanyol

15:00

valencia

Fernandez

Calero

Gomez

Cabrera

El Hiali

Darder

Souza

Exposito

Olivan

Joselu

Braithwaite

echipament bzc

Mamardashvili

Correia

Diakhaby

Paulista

Gaya

Almeida

Guillamon

Moriba

Castillejo

Cavani

Lino

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Netbet Sports, pariul ambele echipe inscriu are cota 1.75.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri, total goluri peste 2.5 are cota 2.02.

Espanyol – Valencia ponturi pariuri

Atacantii lui Espanyol au capacitatea de a crea probleme Valenciei, insa avand in vedere modul in care au luptat si chiar daca au inscris, defensiva nu a fost la fel de pregatita si a primit mai multe, as putea merge pe ideea ca baietii lui Gattuso pot obtine toate cele trei puncte in aceasta partida.

Nici Valencia nu este un stalp atunci cand vine vorba despre partide in deplasare, iar liliecii au deja cinci meciuri fara victorie, dintre care patru infrangeri.

Vom avea o partida cu doua formatii destul de dezechilibrate in acest moment, care nu reusesc sa aiba consistenta in joc, dar care lupta pentru fiecare punct pus in joc.

Avand in vedere ca in trei din ultimele patru intalniri directe au fost inscrise cel putin doua goluri si ambele formatii au inscris, o sa merg pe GG sau peste 2.5 goluri.
Espanyol – Valencia
Pronostic: 
GG sau peste 2.5 goluri
Cota: 
1.57 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: