Eupen – Antwerp pronosticuri pariuri 28.07.2019

0

Deplasare grea pentru Antwerp, trupa condusa de Boloni. Merge pe terenul lui Eupen, iar cotele sunt destul de echilibrate. Vezi mai jos analiza si pariul pe care eu il recomand.

Duminica se joaca partida, cu incepere de la ora 21.00.

Eupen-Antwerp-28072019

⚽ 1. Eupen

A terminat anul trecut in a doua parte a clasamentului. Ramane o trupa destul de modesta, care are ca obiectiv evitarea retrogradarii. A jucat totusi foarte bine in perioada de pregatire si vine dupa trei victorii, de fiecare data cu multe goluri marcate. A batut-o chiar si pe Leverkusen in aceasta perioada.

Eupen are un nou antrenor la startul acestui sezon, ibericul San Jose Benat. L-a vandut pe Alessio Castro-Montes, jucator ce a lasat un gol imens in partea dreapta a apararii. A facut insa cateva achizitii interesante si ii remarc pe De Wolf, Sulayman Marreh sau Leonardo Rocha.

As-eupen anunta ca doar portarul Romain Matthys are ceva probleme medicale si ramane incert.

⚽ 2. Antwerp

A impresionat anul trecut si s-a calificat in Europa League. Perioada de pregatira a fost una cu meciuri bune dar multe remize. A aratat bine pe faza de aparare.

S-a despartit in vara de David Simao, Jelle Van Damme si William Owusu Acheampong. Ca si nume noi se remarca Junior Pius, De Laet si Rafaelov.

Ca si probleme de efectiv, trebuie spus ca Antwerp nu poate conta aici pe Aurelio Buta si Daniel Opare, ambii accidentati.

⚽ 3. Intalniri directe

Interesant ca fiecare din ultimele sapte confruntari directe au fost castigate de Antwerp. Cele doua jocuri din campionatul trecut au avut goluri in ambele porti.

⚽ 4. Date statistice

  • Precedentele 3 dispute directe au avut cel putin 3 reusite. 1.80 este cota la peste 2.5 goluri.
  • Antwerp a castigat ultimele 7 jocuri directe. 2.00 este cota la 2 final.
  • Ultimele 3 partide directe au fost GG. 1.67 este cota la ambele marcheaza.

⚽ 6. Eupen – Antwerp ponturi pariuri

Spectacolul nu cred ca poate lipsi si ma gandesc la un GG. Avem doua aparari care incaseaza in general si ma bazez pe asta, mai ales ca este debutul sezonului si nu este totul pus la punct.

Eupen a marcat foarte mult in perioada de pregatire si astept minim o reusita, mai ales ca este echipa gazda. Oaspetii sunt favoriti, au un lot mai bun, asa ca nu ar trebui sa intampine probleme in a desface defensiva adversa.

Statistica ne arata ca ultimele trei jocuri directe au avut goluri in ambele porti.

Bmg
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 52.2%
Castigate: 24/46

Eupen - Antwerp
Pronostic: GGCota: 1.67
Eupen - Antwerp
Pronostic: GGCota: 1.67Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 florin1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat
17 din 2959%+306.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here