Europa League 17.09.2015 – vezi care sunt meciurile care se anunţă a fi cele mai spectaculoase!

193

predictiieuropa leagueFotbalul se joacă pe goluri şi asta o ştie toată lumea. La fel de adevărat este însă că specialiştii spun că într-un meci diferenţa este făcută de apărări, aşa că atunci când pariaţi pe tipul de pariu “peste 2.5 goluri” aveţi în vedere şi faptul că anumite echipe s-ar putea să pună mai mult accent pe faza defensivă, chiar dacă au în atac jucători de valoarea. Aş lua ca exemplu principal duelul dintre Fiorentina şi Basel, unde deşi ambele echipe sunt potente ofensiv cred că nu vom vedea prea multe goluri.

Dar haideţi să vedem care sunt meciurile care, în opinia bookmakerilor, au cele mai mari şanse de a se termina cu peste 2.5 goluri.

  • Borussia Dortmund – Krasnodar, cota 1.43 la Winmasters
  • Fenerbahce – Molde, cota 1.66
  • Napoli – Club Brugge, cota 1.70
  • Plzen – Dinamo Minsk, cota 1.80

Aceste patru partide de mai sus sunt singurele pentru care casa de pariuri Winmasters oferă cote mai mici de 1.81 pentru over 2.5 goluri. Dar, în ultimele trei ediţiii ale Ligii Europa de fiecare dată cel puţin jumătate dintre partidele primei etape au avut minim trei reuşite, aşa că pe lângă cele patru ar trebui să căutăm puţin şi să vedem şi noi cam care ar mai fi alte 3-4 jocuri unde merită să jucăm over 2.5 şi în care şansele de reuşită ar fi ridicate. Eu m-am uitat peste ofertă şi am găsit următoarele jocuri (dacă aveţi alte păreri găsiţi jos o secţiune unde puteţi da din taste 🙂 )

  • Ajax vs Celtic – două echipe care marchează destul de mult în ultima vreme şi care au atacanţi capabili să marcheze la cea mai mică ocazie ivită – cota 2.00 la Winmasters pentru over 2.5 goluri
    Groningen vs Marseile – Groningen pe teren propriu a reuşit evoluţii remarcabile în precedentele două meciuri. Da, acum va da peste un adversar de alt nivel, dar Marseille a arătat în primele etape din Ligue 1 că are destule probleme în defensivă. La polul opus ofensiva francezilo s-a mişcat bine duminică şi nu m-ar mira dacă ar recidiva măcar de două ori şi astăzi, cota 2.02 la Winmasters pentru over 2.5 goluri
  • Sion vs Rubin Kazan – Sionul vine după două partide în care a marcat de cinci ori, iar acasă în precedentele trei partide are golaveraj 7:4. Rubin Kazan are şi ea o medie de trei reuşite per joc în precedentele patru partide oficiale, aşa că în Elveţia am putea avea un meci cu minim trei reuşite, pronostic care este răsplătit la Winmasters cu o cotă de 2.26.
  • APOEL vs Schalke – APOEL a arătat în ultimel partide că nu prea ştie să se apere, luând gol de la echipe mai modeste, precum Paphos (chiar 2 goluri) sau Ermis. De partea cealaltă o avem pe Schalke, formaţie care din cinci meciuri jucate în acest sezon a încheiat patru în over şi doar la unul nu s-a putut marca al treilea gol, deşi scorul a fost 1:1 din minutul 47. Cota 1.99 la Winmasters pentru peste 2.5 goluri.
  • Partizan Belgrad vs Alkmar – Partizan vine după o înfrângere cu 1:3 în derby-ul cu Steaua Roşie şi la Belgrad situaţia nu-i tocmai roz cu vulcanicii fani de pe Partizana. De partea cealaltă, Alkmaar a câştigat în ultimul meci la de Graafscap. Am văzut echipa olandeză că are probeme defensive în deplasare şi la Giurgiu, când a cedat cu 2:3 în faţa Astrei, la fel cum am văzut atât forţa ofensivă a Partizanului, cât şi problemele din defensivă în victoria internă cu Steaua din urmă cu cinci săptămâni. În aceste condiţii cred că se poate lua aici cota de 2.02 avută de over 2.5 goluri la Winmasters.

Avem patru meciuri pe care bookmakerii le văd ca având şansele cele mai mari de a se încheia cu minim trei goluri şi patru meciuri propuse de mine. Este posibil ca analiza mea să fie greşită şi vreunul sau mai multe din meciuri să fie pierdute, la fel cum este posibil să se întâmple acelaşi lucru cu partidele bookmakerilor. Diferenţa este că dacă eu prind 2 din 4, jucându-le single, fac profit, în timp ce dacă aş juca single pronosticurile over 2.5 cu cotele cele mai mici de astăzi ar trebui să prind măcar 3 din 4 pentru a face profit. Altă diferenţă, dacă vreau să joc bilet multiplu şi să am câştig 100 RON. Pronosticurile mele le joc cu 6 RON, cele din grupa de patru de sus ar trebui să le joc cu 14 RON.

Sfatul meu şi scopul parţial al acestui articol (pe lângă prezentarea ponturilor care cred că se vor încheia cu minim trei goluri) este să vă arăt că nu trebuie să pariaţi de fiecare dată după cotele oferite de bookmakeri şi să căutaţi în ofertă pentru că este foarte posibil să găsiţi pentru acelaşi tip de pronostic meciuri cu şanse la fel de mari, statistic vorbind, de reuşită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here