Everton – Wolves ponturi pariuri 19.05.2021

Scris de Zamfi18/05/2021

Cu incepere de la ora 20:00 pe Goodison Park din Liverpool va avea loc intalnirea dintre Everton si Wolves din cadrul penultimei runde in Premier League. Miza exista doar pentru formatia gazda care se lupta pentru un loc de cupa europeana, in timp ce ”lupii” sunt fara obiectiv in acest final de sezon. Partida va fi condusa la centru de Andrew Madley.

⚽ 1. Everton.

„Caramelele” au dezamagit in ultima partida din Premier League, pierzand acasa cu 1-0, impotriva ultimei clasate Sheffield United, desi aveau nevoie de toate cele 3 puncte in vederea ocuparii unui loc de Europa League. Asadar, in acest joc contra lupilor este obligata sa castige, pentru a mai spera la acest obiectiv.

In ultima runda va avea o misiune aproape imposibila fiindca va juca in deplasare pe Etihad contra lui Manchester City. Rezultatele din ultimele etape pe teren propriu sunt inexplicabile, avand 6 partide consecutive fara victorie, obtinand doar 2 puncte. A pierdut puncte importante contra unor adversari net inferiori, precum Sheffield United, Burnley, Fulham si Crystal Palace.

Carlo Ancelotti are aproape tot lotul valid pentru acest duel, in afara mijlocasului ivorian Jean-Philippe Gbamin, care este accidentat de mai multe etape. De asemenea, Joshua King ramane incert, in timp ce Yerry Mina revine si cel mai probabil va lua loc pe banca de rezerve.

⚽ 2. Wolves.

”Lupii” se afla pe locul 12 cu un total de 45 de puncte, fiind fara obiectiv in acest final de sezon. Oscileaza in rezultate, iar in ultimele 5 etape are 2 victorii, 2 infrangeri si o remiza. In ultima runda a fost invinsa in deplasare de Tottenham cu scorul de 2-0, fiind dominata la toate capitolele.

Are cateva absente importante, astfel ca Jimenez, Jonny, Neto si Podence sunt indisponibili, in timp ce mijlocasul Owen Otasowie este incert. In ultima etapa va juca acasa contra lui Manchester United, intr-o partida fara niciun obiectiv pentru niciuna dintre echipe.

Pe teren strain a marcat doar de 15 ori in 18 partide deja disputate, ultima victorie fiind in fata lui Fulham, scor 1-0, la inceputul lunii aprilie a anului curent.

⚽ 3. Everton – Wolves intalniri directe.

Am avut multe goluri in ultimele 5 dueluri directe ale celor doua formatii, pronosticul ”peste 2.5 goluri” fiind castigator in toate aceste partide, iar in 4 dintre ele ambele formatii au marcat. In partida tur, Everton a castigat in deplasare cu scorul de 2-1, consemnand unul dintre cele mai bune ponturi ale acelei etape de Premier League.

⚽ 4. Everton – Wolves echipe probabile.

Everton (4-4-2) : Pickford; Holgate, Keane, Godfrey, Digne; Rodriguez, Doucoure, Allan, Sigurdsson; Richarlison, Calvert-Lewin.
Wolves (4-3-3): Patricio – Hoever, Coady, Kilman, Ait-Nouri – Dendoncker, Neves, Moutinho – Vitinha, Traore, Silva.

⚽ 5. Everton – Wolves cote pariuri.

Pariurile combo sunt destul de profitabile la Unibet, acolo unde avem o cota de 2.10 pentru „Everton castiga si sub 4.5 goluri”. Am mai remarcat o cota buna si anume 2.55 pentru pariul ”GG&3+”, pronostic castigator in 4 din ultimele 5 dueluri ale celor 2 echipe.

⚽ 6. Everton – Wolves ponturi pariuri

Everton – Wolves ponturi pariuri

Sansele lui Everton de a mai prinde un loc de Europa League sunt foarte mici pentru ca in primul rand are nevoie de cele 3 puncte in acest duel, dar si de un pas gresit al lui Tottenham si West Ham in aceasta etapa, dar si in urmatoarea. Misiunea este si mai dificila in ultima runda cand Everton va juca pe terenul lui Manchester City.

De partea cealalta, ”lupii” sunt fara obiectiv in acest final de sezon, iar in acest duel nu se vor putea baza pe tripleta ofensiva Jimenez – Neto – Podence, facand din aceasta deplasare una extrem de complicata.

Avand in vedere aceste aspecte, am mizat pe un pronostic combinat, disponibil in platforma operatorului sportiv Unibet, alegand selectia peste 1.5 goluri& peste 7.5 cornere.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Everton – Wolves
Pronostic: 
peste 1.5 goluri& peste 7.5 cornere
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: