Farul – Chindia ponturi pariuri 10.02.2021

Scris de Zamfi09/02/2021

Miercuri cu incepere de la ora 14:30 avem fotbal din Cupa Romaniei. Pe stadionul din Constanta se vor intalni Farul si Chindia, intr-un duel ce conteaza pentru accederea in ”sferturile” competitiei. Vom putea urmari desfasurarea evenimentelor in transmisiune directa pe canalele Digi Sport 1, Look Sport si Telekom Sport.

⚽ 1. Farul

Constantenii se afla pe locul 11 in Liga 2 cu 20 de puncte acumulate, insa distanta pana la locurile din play-off-ul pentru promovare sunt doar 3 puncte.

Simion Mazarache este principalul marcator al Farului, acesta avand 4 reusite, urmat de Florin Balan si Andrei Banyoi, ambii cu 2 goluri inscrise.

S-a calificat in aceasta faza a competitiei dupa ce a trecut de Academica Clinceni cu scorul de 2-1, prin golurile inscrise de Birnoi si Banyoi.

⚽ 2. Chindia

Traverseaza o perioada negativa in Liga 1, avand 3 infrangeri consecutive, iar in acest moment se afla pe locul 7, la 5 puncte distanta de locurile de play-off, insa acest obiectiv devine din ce in ce mai greu pentru targovisteni.

A ajuns in ”optimi” dupa ce a trecut de Hermannstadt la executarea loviturilor de departajare, scorul in timpul regulamentar fiind 1-1.

Toate sperantele Chindiei se pun in Daniel Popa si Daniel Florea, acestia fiind doi dintre cei mai buni jucatori din lotul formatiei lui Emil Sandoi.

⚽ 3. Intalniri directe

Cele doua formatii s-au intalnit in sezonul 2018/2019, Farul castigand la Constanta cu 1-0, in timp ce Chindia s-a impus categoric pe teren propriu cu 5-1.

⚽ 4. Farul – Chindia echipe probabile

Farul: Antoche – Banyoi, Birnoi, Carabela, Caaraus – Cruceru, Dur-Bozoanca, Greu, Hordouan – Mazarache, Silaghi.

Chindia: Aioani – Capusa, Pitian, Bourama, Dinu – Dumitrascu, Dulca, Rata, Costea – Florea, Popa.

⚽ 5. Farul – Chindia cote pariuri

Te invit sa pariezi pe acest eveniment la Unibet unde gasesti o cota extrem de atractiva de 2.33 pentru un rezultat de peste 2.5 goluri.

Tot la Unibet, cota pentru un rezultat cu goluri in ambele porti, avem o cota de 1.98, ce merita adaugata pe biletele dumneavoastra.

⚽ 6. Farul – Chindia ponturi pariuri

Farul – Chindia ponturi pariuri

Ma astept la un duel extrem de disputat, lipsit de spectacol, cu doua formatii preocupate mai degraba sa nu greseasca in compartimentul defensiv. Cred insa, ca vom avea parte de cateva cartonase, iar din acest motiv am ales un pronostic bazat pe acest gen de evenimente, mizand pe faptul ca targovistenii vor primi cel putin 3 cartonase indiferent de culoarea acestora.
Chindia vine dupa 3 partide consecutive disputate pe teren strain in care a primit peste 2.5 cartonase, cu precadere in partea secunda a meciurilor disputate.
Ramane de vazut ce se va intampla si sper ca recomandarea mea sa va fie utila!
Zamfi
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat
Farul – Chindia
Pronostic: 
oaspetii peste 2.5 cartonase primite
Cota: 
1.80

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
15 din 23
PROCENTAJ
65%
UNITĂȚI
+430
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: