Farul – Chindia ponturi pariuri 29.07.2022

Scris de Radu Oprea29/07/2022
1
1.70
X
3.60
2
5.75
Farul
Chindia
COTA PONT
1.47

In al doilea meci al etapei a 3-a din SUPERLIGA se vor intalni Farul si Chindia. Ramane de vazut daca gazdele isi vor respecta statutul de favoriti. Am analizat ambele combatante, iar la final iti voi oferi un pont in care am mare incredere.

Farul

  • Este liderul clasamentului cu maxim de puncte dupa 2 runde, performanta egalata doar de Botosani. A incasat un singur gol si a marcat de cate 2 ori. Cred ca iti voi propune unul dintre cele mai bune pariuri SuperLiga si este bazat pe aceste cifre.
  • S-a impus asadar in ambele meciuri de pana acum si cu siguranta ca moralul elevilor lui Gheorghe Hagi este unul foarte bun. A inceput cu o victorie acasa, 2-1 cu U Craiova 1948, iar apoi a urmat un succes la Mioveni dupa un 2-0.
  • Zilele trecute a fost readus sub forma de imprumut Luca Andronache. Alexi Pitu, Denis Alibec si Radu Boboc vor lipsi. Nume importante precum Tudor Baluta sau Romario Benzar nu si-au facut inca debutul in acest sezon.

Chindia

  • Startul ei de campionat este modest si de aceea este abia pe locul al 13-lea cu 1 punct adunat in 2 etape. In ambele dispute a inscris si ea si oponenta sa, deci a cam facut spectacol. La Super Bet online ai o cota de 2.25 pentru GG.
  • Nu are nici o victorie pana in momentul de fata si este posibil ca vestiarul sa fie afectat. A pierdut prima partida, cu 3-2 la Botosani, dar apoi a urmat un rezultat cat de cat pozitiv, un 1-1 pe teren propriu cu nou-promovata Hermannstadt.
  • Spre deosebire de adversara sa, are un lot extrem de modest si eu unul o vad ca pe o candidata la retrogradare. Exista o veste buna pentru Adrian Mihalcea, aceea ca Tiberiu Capusa va reveni dupa o suspendare.

Intalniri directe

Chindia a castigat ultimele 3 dueluri oficiale si a facut-o de fiecare data la zero. S-a impus in cea mai recenta vizita la Ovidiu si a facut-o la limita, cu scorul de 1-0. Farul insa a jucat cu un om in minus din minutul 30 dupa eliminarea lui Jefte Betancor.

Echipe probabile

farul

21:30

chindia

Aioani

Mladen

Larie

M. Popescu

D. Kiki

Artean

D. Nedelcu

K. Doukoure

Torje

Ad. Petre

R. Ion

echipament bzc

Cabuz

Capusa

Celea

Boldor

Dumitrascu

Vorobjovas

Dulca

Negut

Chamed

A. Serban

D. Popa

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Superbet ai o cota de 2.30 pentru peste 9,5 cornere.
Tot aici primesti o cota de 2.60 pentru Adrian Petre inscrie oricand.

Farul – Chindia ponturi pariuri

Echipa gazda este intr-o forma mai buna decat adversara ei de acum si de aceea eu ma astept sa faca o treaba excelenta. Dispune de avantajul terenului propriu si are destui fani care sa vina sa o sustina.

Gheorghe Hagi a alcatuit un lot foarte bun, cu mult peste cel al trupei vizitatoare. Adrian Petre, Alexi Pitu sau Andrei Artean, cu un sut de la distanta, ar putea face diferenta. Farul a marcat in ambele meciuri din acest sezon pana in minutul 60.

Chindia a schimbat antrenorul, pe Emil Sandoi, care stia foarte bine sa organizeze o aparare. A fost numit Adrian Mihalcea, iar defensiva scartaie in acest moment. Ea a incasat gol in minutele 2 si 3 in cele 2 dispute din actuala stagiune.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Farul – Chindia
Pronostic: 
Farul inscrie pana in minutul 70
Cota: 
1.47 @

Farul – Chindia ponturi pariuri

Farul pare ca va defila in aceste prime runde de campionat, motiv pentru care voi si merge aici pe victoria marinarilor, Gheorghe Hagi avand un lot excelent alcatuit, acesta reusind in runda precedenta sa schimba complet linia de atac si sa ia toate punctele.

Iar cum Farul reuseste sa marcheze cate 2 goluri/meci, e foarte probabil ca acestia sa marcheze minim 2 goluri si aici, diferenta dintre cele doua echipe fiind destul de mare, in timp ce intre cele doua loturi diferenta e si mai mare.

Acasa, Farul pare ca e si ca va fi mai tot timpul \”patroana\” duelurilor, Hagi aducand 12 jucatori in aceasta vara cu care sa intareasca serios echipa pentru a juca din nou in cupele europene.
Farul – Chindia
Pronostic: 
victorie Farul
Cota: 
1.75 @

Farul – Chindia ponturi pariuri

Din punctul meu de vedere nu se pune problema favoritei aici si sunt de acord cu colegii mei. Astept un gol destul de rapid din partea gazdelor si nu ar trebui sa aiba emotii. Farul a inceput bine sezonul, are maxim de puncte si forta sa ofensiva sunt sigur ca isi va spune cuvantul, mai ales intr-un meci pe teren propriu.

Gheorghe Hagi imprima un stil ofensiv si Farul obtine de obicei destule lovituri de colt. In fata unei echipe care nu poate sa o domine, pentru mine este clar ca handicapul de peste 3.5 cornere pe gazde trebuie atacat.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
Farul – Chindia
Pronostic: 
Farul peste 0.5 goluri si peste 3.5 cornere
Cota: 
1.65 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: