FC Arges – Chindia Targoviste ponturi pariuri 09.04.2021

Scris de Andrei-Chirita09/04/2021

Ultima runda din sezonul regulat ne ofera o partida extrem de interesanta pe stadionul din Trivale de la ora 20:30. FC Arges primeste vizita celor de la Chindia, formatie care inca spera la o pozitie de play-off. Citeste analiza mea de mai jos si vezi ce pont in cota de 1,55 iti propun la aceasta intalnire.

⚽ 1. FC Arges

Un sezon excelent din partea formatiei lui Andrei Prepelita care sa nu uitam ca a venit din postura de nou-promovata. FC Arges a fost aproape sa ocupe un loc de play-off, insa lipsa de experienta si-a spus cuvantul in momente cheie din acest sezon.

Cu toate acestea, se putea apropia la doar un punct de Clinceni, insa infrangerea de la Medias in fata celor de la Hermannstadt a pus capat sperantelor clubului pitestean.

Locul 9 pentru FC Arges care va incerca sa ramana pe primele pozitii in sezonul de play-out insa are nevoie de o alta atitudine decat cea aratata la Medias unde apararea a avut cel mai mult de suferit.

⚽ 2. Chindia Targoviste

Trupa lui Sandoi a ridicat considerabil nivelul in acest sezon comparativ cu cel precedent si iata ca este aproape sa incheie stagiunea chiar pe un loc de play-off.

Chindia ocupa locul 7 cu un total de 39 de puncte, la doar 2 distanta de Clinceni, formatie ce se afla pe ultima pozitie de play-off. Chiar daca diferenta de puncte este foarte mica, targovistenii depind si de rezultatul ilfovenilor, astfel ca sansele acestora vor fi influentate de partida din Stefan cel Mare.

Moral foarte bun pentru Chindia inaintea deplasarii din Trivale, venind dupa doua jocuri in care a strans 4 puncte, castigand in ultima etapa contra ilfovenilor de la Voluntari (1-0).

⚽ 3. Intalniri directe

Am avut parte de spectacol in jocul tur din acest sezon cand cele doua formatii remizau cu scorul de 2-2 pe arena din Giurgiu.

⚽ 4. FC Arges – Chindia Targoviste echipe probabile

FC Arges (4-3-3): Greab – Musat, Maric, Turda, Tofan – Meza Colli, Serban, Dumitru – Palic, Malele, Draghici

Chindia Targoviste (4-4-1-1): Aioani – Capusa, Pitian, Celea, Dinu – Dumitrascu, Dulca, Iacob, Negut – Rata – Florea

⚽ 5. FC Arges – Chindia Targoviste cote pariuri

Pariaza pe o cota de 2.10 pentru o victorie a Chindiei fie la pauza fie la final chiar la Fortuna, casa de pariuri despre care poti descoperi ce zic pariorii citind articolul Pareri Fortuna.

⚽ 6. FC Arges – Chindia Targoviste ponturi pariuri

FC Arges – Chindia Targoviste ponturi pariuri

Ultima etapa conteaza doar pentru formatia lui Emil Sandoi care cred ca are toate sansele sa plece neinvinsa din Trivale daca va avea aceeasi abordare solida ca in partidele precedente.

FC Arges si-a incheiat conturile cu privire la participarea in play-off insa ramane o formatie extrem de solida pe teren propriu, ajugand la 7 jocuri consecutive fara infrangere. Chiar si fara obiectiv in ultima etapa, alb-violetii vor incerca sa termine cu capul sus aceasta stagiune.

Chindia are in primul rand nevoie de victorie in aceasta deplasare, dar si de un joc perfect la nivel defensiv. Targovistenii au primit doar 5 goluri in cele 14 deplasari si cred pot mentine ritmul si in Trivale, mai ales ca au sansa calificarii in play-off. Abordarea jocului cred ca va fi similara cu cea din partida cu Voluntari, astfel ca daca vor reusi sa deschida scorul, targovistenii sunt pregatiti sa nu mai incaseze niciun gol pana la terminarea celor 90 de minute.
FC Arges – Chindia Targoviste
Pronostic: 
X2&0-3 goluri
Cota: 
1.55 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: