FC Voluntari – Astra Giurgiu, vezi care este pontul zilei (10.09.2015)

258

Meciul Zilei la pariuriFC Voluntari – Astra Giurgiu, vezi care este pontul zilei (10.09.2015) – Pariul zilei de astăzi vine din Cupa Ligii, acolo unde pe Stadionul “Ştefan cel Mare” FC Voluntari o va întâlni pe Astra Giurgiu Întâlnirea programată să înceapă la ora 16:30 poate fi vizionată la TV pe DigiSport 1 sau Dolce Sport 1, în funcţie de cablu la care sunteţi abonat.

Schimbarea antrenorului la Voluntari şi aducerea unor jucători cu experienţă, precum Pancu, n-a adus şi o modificare în rezultatele echipei. Ba din contră, aceasta vine după patru meciuri succesive în care n-a obţinut nici măcar un egal. Cu perspectiva unei deplasări luni la Constanţa pentru meciul cu Viitorul nu cred că lui Stoican îi arde prea mult de un meci dintr-o competiţie pe care oricum n-ar avea şanse să o câştige.

Nu acelaşi lucru îl pot spune şi despre omologul lui Stoican. Cu siguranţă Marius Şumudică îşi doreşte să cucereasă trofee pe banca celei mai puternice echipe din fotbalul românesc în acest moment (steliştii şi dinamoviştii să nu-mi sară în cap, n-o spun eu, ci clasamentul Ligii 1). Lideră în Liga 1 Astra nu-şi poate propune altceva în afară de victorie la Giurgiu, mai ales că pe plan intern (scoţând din ecuaţie meciurile din Europa League) Astra are patru deplasări: patru victorii şi golaveraj 8:3.

Una din aceste deplasări a avut loc chiar pe terenul Voluntariului, în urmă cu aproape o lună de zile, atunci când Alibec şi William De Amorim marcau golurile care-i făceau inutilă reuşita lui Kone din minutul 84. Statistic Voluntariul a fost echipa mai bună în acel joc, dar degeaba dacă scorul a arătat 1:2.

Mă aştept ca Astra să se impună şi astăzi pe terenul unei formaţii care are alte priorităţi. Giurgiuvenii joacă perfect departe de propria arenă şi cred că vor continua şirul de victorii externe din România. Voluntariul are în ultimele şase jocuri oficiale doar un egal şi chiar nu văd cum ar putea scoate mai mult de un eşec la limită astăzi.

  • Pariul zilei 10.09.2015: FC Voluntari vs Astra Giurgiu > Victorie Astra Giurgiu, cota 1.78 la Winmasters

Bilanţ pariul zilei 2015: 64 castigate – 3 anulate – 46 pierdute (procentaj 58%)  

Pariază aici pontul zilei şi dacă pierzi primeşti 50% din miză înapoi până la 150 RON!

Top 3 tipsteri 1-18 martie 2018

  Tipster C P A % CM UP
1 Radu Oprea 32 16 2 66.67% 1.59 Vezi AICI >> 
2 Ag2r 19 10 1 65.52% 1.62 Vezi AICI>>
3 Blancone 36 20 0 64.29% 1.57 Vezi AICI >>
C = pronosticuri castigate
P = pronosticuri pierdute
A = pronosticuri anulate
% = procentajul pronosticurilor castigate
CM = cota medie
UP = da click pe linkuri pentru a vedea ultimele pronosticuri ale tipsterului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here