FCSB – Chindia ponturi pariuri 20.02.2021


Red
0

FCSB are mare nevoie de victorie in aceasta confruntare fiindca a pierdut precedentele 2 meciuri de campionat. Chindia s-a indepartat destul de mult de zona de play-off. Totusi nu o sa mizez pe solist, ci pe un interval de goluri in care am foarte mare incredere.

FCSB

A jucat bine in acest sezon pentru ca in 23 de meciuri a strans 48 de puncte si astfel este pe primul loc. A marcat 48 de goluri si a primit 21.

Forma de moment este inconstanta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 infrangeri, 2 victorii si un rezultat de egalitate.

Pe teren propriu a jucat in aceeasi maniera deoarece in 11 meciuri are 9 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Chindia

A jucat bine pana acum in campionat pentru ca in 23 de etape a acumulat 29 de puncte si astfel este pe locul 8. A marcat 20 de goluri si a primit 21.

Forma de moment este modesta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 rezultate de egalitate si 3 infrangeri.

In deplasare a jucat in aceeasi maniera deoarece in 11 meciuri are 4 victorii, 4 rezultate de egalitate si 3 infrangeri.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au mai intalnit de 3 ori pana in acest moment si FCSB s-a impus de 2 ori, chiar si in turul acestui sezon atunci cand a fost 0-2 la Targoviste.

FCSB – Chindia echipe probabile

FCSB (4-3-3): Vlad – Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Morutan, Sut, Olaru – Popescu, Tanase, Coman.

Chindia (4-4-2): Aioani – Kocic, Iacob, Pitian, Capusa – Dumitrascu, Rata, Dulca, Diaz – Popa, Florea.

FCSB – Chindia cote pariuri

Daca iti place sa joci la pariuri pe Liga 1, poti incerca victoria gazdelor in aceasta confruntare, la o cota de 1.45 la Fortuna.

FCSB – Chindia ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat
FCSB a schiopatat de la plecarea lui Dennis Man, avand in acest moment 2 infrangeri consecutive in campionat si ingrijorator este faptul ca nu a reusit sa inscrie.
Chindia este o echipa foarte echilibrata si eficienta fiindca a inscris pana acum numai 20 de goluri si a primit 21, dar totusi ocupa locul 8.
Consider ca sunt sanse foarte mici sa se inscrie mai mult de 3 goluri in aceasta intalnire, de aceea am mare incredere in intervalul 1-3 goluri, cota fiind foarte buna.

FCSB - Chindia
Pronostic: 1-3 goluri Cota: 1.57

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
3 din 3 100% +191.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here