FCSB – Dinamo ponturi pariuri 08.07.2020

Scris de chiriladavid2507/07/2020

Venita dupa un prim succes in fata marei rivale, dupa aproape 3 ani de asteptare, FCSB cauta sa isi invinga inca o data rivala, pe Dinamo, in mansa retur a semifinalelor Cupei Romaniei.

Fcsb Dinamo Cote Pariuri 08072020Partida va incepe de la rezultatul de 3:0 stabilit in urma cu 2 saptamani, iar ora de start va fi ora 20:00. Meciul va fi televizta de DigiSport 1, TelekomSport 1 si Look Plus.

⚽ 1. FCSB

A trecut de nu mai putin de 3 tururi pana a ajunge in semifinale, eliminandu-le pe rand, intr-o singura mansa, pe Metaloglobus, U Cluj si FC Hermannstadt. De sibieni a trecut ceva mai greu, marcand de 2 ori dupa minutul 80, dupa ce Debeljuh deschisese scorul pentru Hermannstadt in minutul 75.

Evolueaza in Playoff-ul Ligii 1, unde ocupa pozitia a 4-a, avand 1 singur succes in 6 meciuri, 3 remize si 2 infrangeri. Iulian Cristea e suspendat pentru acest joc, in timp ce Mario Mihai, Dragos Nedelcu si Lucian Filip sunt accidentati.

⚽ 2. Dinamo

Tot de 3 tururi a fost nevoita sa treaca pana in semifinale, intalnind adversare cam de acelasi nivel ca cele intalnite de FCSB, pe UTA, Foresta Suceava si Academica Clinceni. Pe Clinceni a eliminat-o in sferturi, unicul gol al partidei fiind marcat de Deian Sorescu, in minutul 84.

Se afla in grupa de retrogradare, in Playout, unde ocupa penultima pozitie, cu 20 de puncte stranse, venind dupa 1 succes in ultima runda, 3:1, cu Academica Clinceni. Mijlocasul inchizator, Ioan Filip, prezent in meciul tur, nu mai face parte din lotul formatiei alb-rosu.

⚽ 3. Intalniri directe

Nu mai putin de 3 remize s-au inregistrat in precedentele 5 intalniri directe, Dinamo castigand ultima confruntare din campionat, in timp ce FCSB a castigat mansa tur a semifinalelor.

In mansa tur, incheiata cu 3:0 pentru FCSB, Adi Popa a deschis scorul in minutul 32, in timp ce Olaru si Dumitru au marcat in mitanul secund, Dumitru fiind servantul lui Olaru.

⚽ 4. FCSB – Dinamo echipe probabile:

FCSB (4-3-3): Vlad; Pantaru, Perianu, Miron, Cretu; Florin Tanase, Ovidiu Popescu, Olaru; Coman, Petre, Man.
Dinamo (4-2-3-1): Straton – Sorescu, R. Grigore, M. Popescu, Sin – Răuță, Șerban – Lazăr, Fabbrini, Bani – Popa.

⚽ 5. FCSB – Dinamo cote pariuri

Fcsb Dinamo Cote Pariuri

⚽ 6. FCSB – Dinamo ponturi pariuri

FCSB – DInamo ponturi pariuri

Ma astept ca antrenorul formatiei vizitatoare, Adrian Mihalcea, sa utilizeze o echipa formata din mai multi jucatori care au evoluat mai putin in ultima vreme, lupta pentru salvarea de la retrogradare fiind mult mai importanta decat un rezultat bun in acest joc, fiind greu de obtinut o remontada.

Drept urmare, voi miza pe victoria ros-albastrilor, ros-albastrii care au dat semne de putinta si mai putin de dorinta in meciul cu Botosani, insa dorinta poatea sa apara in acest joc cu Dinamo, echipa care i-a invins in returul campionatului regulat.

Apararea lui Dinamo e una prea slaba, acestia provocand 2 lovituri de la 11 metri in ultimul joc de campionat, aratand foarte prost si in mansa tur, in care acestia au avut noroc de faptul ca Adrian Petre nu traverseaza o forma sportiva buna, altfel, diferenta de scor ar fi fost si mai mare.
FCSB – DInamo
Pronostic: 
victorie FCSB
Cota: 
1.85 @

FCSB – Dinamo ponturi pariuri

FCSB este la adapostul victoriei cu 3-0 din mansa tur si isi permite sa abordeze cu lejeritate acest meci. Un singur gol marcat de echipa lui Bogdan Arges Vintila ii obliga pe \”caini\” sa inscrie de 4 ori pentru a spera la calificarea in finala. Nu se pune problema ca FCSB sa nu marcheze atat cat pe teren vor fi Florinel Coman, Denis Man, Adrian Petre, Florin Tanase, Darius Olaru sau Olimpiu Morutan.

Dinamo a reusit in sfarsit sa intrerupa seria rezultatelor negative castigand cu 3-1 la Clinceni. Moralul jucatorilor lui Adrian Mihalcea este ceva mai bun si se stie ca acestia se motiveaza suplimentar atunci cand o intalnesc pe FCSB. Dinamo va incerca sa profite si de degringolada din defensiva ros-albastrilor, care si de aceasta data va fi una improvizata deoarece Iulian Cristea este suspendat.
CR7
Forma: Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
FCSB – Dinamo
Pronostic: 
Peste 2.5 goluri
Cota: 
2.00

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: