FCSB – Liberec ponturi pariuri 24.09.2020

Scris de chiriladavid2523/09/2020

Update COVID-19 a lovit si mai puternic echipa antrenata de Toni Petrea, lotul final pentru meciul de diseara fiind acesta:

Portari: Straton, Udrea.

Fundasi: Gabriel Enache, Ionut Pantiru, Marian Botezatu, Stefan Cana, Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea.

Mijlocasi: Gabriel Simion, Ovidiu Perianu, Adrian Sut, David Caiado, Ovidiu Horsia, Robert Ion, Octavian Popescu, Laurentiu Ardelean.

Atacanti: Adi Petre, Goran Karanovic.

Alt examen dificil pentru trupa antrenata de Mihai Pintilii, FCSB, care in turul 3 preliminar al Europa League, trebuie sa treaca de formatia ceha, Slovan Liberec. Partida va avea loc pe Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, acolo unde FCSB s-a impus in urma cu cateva zile, in duelul de campionat cu FC Arges.

⚽ 1. FCSB.

Dupa 4 runde de campionat, ocupa pozitia a 3-a, avand 9 puncte, 3 victorii si 1 remiza. Toate cele 3 victorii din campionat au venit cu scorul de 3:0, ultima victorie venind chiar duminica, cu FC Arges.

Dennis Man a izbutit un hattrick cu Arges, repetand performanta cu Topola, adversara de care a trecut FCSB in turul 2 preliminar, la penalty-uri, dupa 6:6 in cele 120 de minute de joc.

Miron, Olaru, Tanase, Cristea, Bus, Vlad, Ovidiu Popescu, Vina si Pandele sunt jucatorii depistati pozitivi inaintea meciului cu Topola. Lucian Filip, Razvan Oaida si Nedelcu erau accidentati si nu se aflau pe lista UEFA.

Fcsb Liberec Cote Pariuri 24092020

⚽ 2. Liberec.

S-a clasat pe pozitia a 5-a la finele stagiunii precedenta, castigand Playoff-ul pentru ultimul loc de Europa League, cu Mlada Boleslav, scor 2:0. A avut un adversar usor in turul 2 preliminar, pe Riteriai din Lituania, trecand de acestia cu scorul de 5:1. In campionat, ocupa pozitia a 5-a, avand 7 puncte, 2 victorii, 1 remiza si 1 infrangere.

Pare a fi un fel de FC Slavia Praga II acest Slovan Liberec, avand 7 jucatori imprumutati de la aceasta echipa, 4 dintre acestia avand o valoare destul de buna, cel mai important fiind mijlocasul ofensiv Jan Matousek.

Columbianul Jhon Mosquera pare a fi de departe cel mai periculos jucator al cehilor, acesta avand 4 goluri marcate, fiind insa un jucator care activeaza pe partea lui Cretu, ceea ce nu ar trebui sa reprezinte o problema prea mare pentru formatia ros-albastra.

⚽ 3. Intalniri directe

FCSB nu a apucat pana acum sa se dueleze cu cehii asa cum a izbutit Dinamo in urma cu cativa ani de zile.

⚽ 4. FCSB – Liberec cote pariuri

Fcsb – Liberec Cote Pariuri

⚽ 5. FCSB – Liberec ponturi pariuri

FCSB – Liberec ponturi pariuri

E tentanta rau cota pentru victorie FCSB, cat si cea pentru calificarea formatiei ros-albastre, insa voi fi ceva mai cumpatat si voi miza doar pe faptul ca FCSB nu va pierde, cel putin, nu in primele 90 de minute de joc.

La momentul redactarii articolului inca nu se stia cine va face parte din lotul ros-albastrilor, insa chiar si asa, starea de spirit din lotul acestei formatii este una foarte buna, stare de spirit care a adus calificarea in acest tur, dar si victoria cu FC Arges.

La o prima vedere, Liberec nu ar fi cu mult peste Topola, insa cu siguranta acestia se stiu apara mai bine decat sarbii, astfel vad un duel destul de echilibrat, duel care va fi decis de inspiratia jucatorilor ofensivi ai celor doua formatii, FCSB avand parca mai multi jucatori capabili sa faca diferenta.
FCSB – Liberec
Pronostic: 
Sansa dubla 1X
Cota: 
2.04

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: