FCSB – Mioveni ponturi pariuri 16.10.2021

Scris de chiriladavid2516/10/2021

Update: sunt mai multe cazuri de Covid-19, ultimii infectati fiind Cordea, Oaida si Iulian Cristea.

La Buzau, pe Stadionul „Gloria”, FCSB va primi vizita formatiei CS Mioveni, duel din cadrul rundei cu numarul 12 de Romania Liga 1. Partida va incepe de la ora 20:30 si va fi transmisa de programele DigiSport 1, TelekomSport 1 si LookSport+.

⚽ 1. FCSB.

Se afla pe pozitia a 3-a in clasamentul Ligii 1, avand 21 de puncte, fiind la egalitate cu FC Voluntari, echipa de pe pozitia a 4-a. E intr-o forma excelenta, avand 4 victorii la rand in campionat, ajungand la 9 puncte in spatele liderului CFR Cluj.

Florinel Coman, Octavian Popescu si Ionut Pantiru sunt in continuare accidentati, in timp ce Budescu si Sut sunt izolati, acuzand stari gripale.De asemenea, Sorin Serban si Straton sunt pozitivi la Covid-19, la fel ca si antrenorul Eduard Iordanescu, cel care va absenta inclusiv de la jocul cu Farul.

⚽ 2. Mioveni.

E pe pozitia a 11-a in clasamentul din Liga 1, avand 11 puncte in 11 meciuri, 3 victorii, 2 remize si 6 infrangeri. A luat doar 2 puncte din ultimele 5 runde, din remizele cu Clinceni si FC Arges, decazand din punct de vedere al moralului odata cu meciul cu Chindia, in care a avut un gol valabil anulat total aiurea de un tusier.

Se poate spune ca a fost mai buna decat rivala sa din judet in precedentul joc, meci incheiat la egalitate, scor 0:0, unul cu foarte putine faze de poarta. Razvan Ducan e imprumutat de la FCSB, la fel si Daniel Toma, ambii avand astfel sanse mici de a evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

Cele doua echipe s-au intalnit recent in doua partide amicale, ambele castigate de FCSB cu scorul de 1:0.

⚽ 4. FCSB – Mioveni echipe probabile:

FCSB (4-3-3): Vlad; Cretu, Vinicius, Miron, Radunovic; Olaru, Ov.Popescu, Tanase; Cordea, Keseru, Ianis Stoica.
Mioveni (4-4-2): Iustin Popescu; Serbanica, Balaur, Scarlatache, Oancea; Sanoh, Dumitru, Panait, Garutti; Rusu, Buziuc.

⚽ 5. FCSB – Mioveni ponturi pariuri

FCSB – Mioveni ponturi pariuri

Cum cota pentru victorie FCSB e una mica, voi merge aici pe un combo victorie FCSB si peste 3.5 cornere gazdele, FCSB urmand a ataca in acest joc, fiind gazda intalnirii, jucand contra unei nou-promovate care foarte probabil va cauta sa se apere mai tot jocul.

FCSB a aratat mai multe vulnerabilitati in ultima vreme, insa Edi Iordanescu a avut 2 saptamani la dispozitie pentru a regla neconcordantele dintre jucatori si astfel ar trebui sa vedem un joc mai consistent din partea formatiei ros-albastre.

FCSB are destui jucatori cu care poate sa castige acest meci, revenind si Florin Tanase, Keseru, Ianis Stoica, Cordea sau Vali Gheorghe putand oricand sa decida partida.
FCSB – Mioveni
Pronostic: 
Bet Combo: victorie FCSB si peste 3.5 cornere FCSB
Cota: 
1.75 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
CaraCiprian
Forma: Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
21 din 40
PROCENTAJ
53%
UNITĂȚI
+544
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: