FCSB – Shakhter Karagandy ponturi pariuri 22.07.2021

Scris de chiriladavid2521/07/2021

Dupa ghinionul teribil de anul trecut, FCSB cauta sa revine in competitiile europene, avand un traseu accesibil cel putin pana in Playoff, avand de trecut mai intai de Shakhtar Kargandy si mai apoi, daca e sa fie, de Kolos Kovalivka. Mansa tur a duelului cu kazahii va avea pe Arena Nationala si va incepe de la ora 21:30, urmand a putea fi urmarita pe PRO TV.

⚽ 1. FCSB.

E vicecampioana Romaniei, cautand pentru al 3-lea an consecutiv sa revina in grupele cupelor europene, dand peste adversari puternici in precedentele 3 dati, Rapid Viena, Guimaraes si Slovan Liberec. Ca si predictii Conference League, accederea ros-albastrilor in grupe are cota 2.35 la Betano.

A inceput editia de Liga 1 cu stangul, doar cu o remiza in fata Botosanului, meci in care Florin Tanase a avut nevoie sa rateze un penalty pentru a se trezi din gandurile plecarii, schimbarile operate de Todoran neajutand de altfel echipa pe plan ofensiv.

Darius Olaru are sanse mici de a fi refacut pana la ora meciului, in timp ce situatia lui Florinel Coman e necunoscuta, certe fiind absentele lui Adi Sut, Andrei Miron si Ionut Pantiru, toti accidentati.

⚽ 2. Shakhtar Kargandy.

Se afla abia pe pozitia a 11-a in clasamentul din Kazakhstan, acolo unde se va juca runda cu numarul 20, avand 19 puncte in 19 runde. A jucat doua meciuri de Cupa inaintea acestui joc de la Bucuresti, o victorie si o infrangere, cupa jucandu-se intr-un format cu grupe, ultimele 4 meciuri reprezentand jocuri incheiate la limita, 2 victorii si 2 infrangeri, handicap egal-1 avand cota 3.75 la Betano pariuri.

Au facut ceva transferuri in aceasta vara, intocmai pentru a face cat de cat fata meciurilor din Conference League, Vladimir Khozin, Abdel Lamanje, David Mawutor si Evgeni Shikavka venind dupa data de 14 a lunii in curs. Pavel Nazarenko si Martin Toshev sunt accidentati si nu vor evolua in acest joc.

⚽ 3. Intalniri directe.

Shakhtar Kargandy e un adversar pe care ros-albastrii nu l-au infruntat pana acum in cupele europene.

⚽ 4. FCSB – Shakhtar Karagandy echipe probabile:

FCSB (4-3-3): Vlad; Radunovic, Iulian Cristea, Harut, Vali Cretu; Oaida, Alexandru Cretu, Morutan; Octavian Popescu, Tanase, Cordea.
Shakhtar Kargandy (3-4-2-1): Igor Shatskiy; Graf, Andrey Buyvolov, Vladimir Khozin; Abdel Lamanje, Mikhail Bakaev, Vuk Mitosevic, Mikhail Gabyshev; Gevorg Nadzharyan, Edin Rustemovic; Evgeni Shikavka.

⚽ 5. FCSB – Shakhtar Karagandy cote pariuri

Shakhtar Karagandy e o formatie ce ofera meciuri destul de spectaculoasa, 1.47 fiind cota la Betano pentru GG sau peste 2.5 goluri.

FCSB a primit penalty in jocul cu Botosani si are jucatori capabili sa obtina astfel de faze fixe, 2.70 e cota pentru penalty acordat.

⚽ 6. FCSB – Shakhtar Karagandy ponturi pariuri

FCSB – Shakhtar Karagandy ponturi pariuri

Fiind un meci in cupele europene, FCSB trebuie sa arate ceva mai mult decat au aratat in jocul cu Botosani, jucand mansa tur pe Arena Nationala, acolo unde va avea si sutinerea puternica din partea suporterilor, cel putin la nivel declarativ.

Iar cum deplasarea e una foarte, FCSB ar cam trebui sa rezolve calificarea inca din mansa tur, asadar voi merge aici pe victorie cu goluri marcate, minim 2, o victorie la o diferenta de 1 singur gol fiind foarte riscanta pentru returul din Kazakhstan.

Shakhtar Karagandy nu face deloc un sezon bun, asadar FCSB nu prea are de ce sa fie speriata de acest adversar, trebuind sa abordeze mansa tur cu multa incredere.
FCSB – Shakhtar Karagandy
Pronostic: 
1 si peste 1.5 goluri
Cota: 
1.55 @

FCSB – Shakhtar Karagandy ponturi pariuri

FCSB este net superioara adversarei sale si in mod normal ar trebui sa asistam la o victorie clara a acesteia. Are un lot mai valoros ca al acesteia si sunt de parere ca asta se va vedea pe gazonul de pe Arena Nationala.

Florin Tanase si compania au avantajul terenului propriu si probabil vor cauta un succes la zero pentru a le da sanse mari la calificare. Nu au primit gol in prima etapa din Liga 1 la Botosani si au fost aproape sa castige, dar au ratat un penalty in minutul 61.

Shakhtar Kargandy este o formatie modesta, care se afla in partea de jos a clasamentului din Kazakhstan. In plus, ea are cel mai slab atac din competitie. Nu a marcat in 3 din ultimele 5 deplasari si pe 2 dintre acestea le-a pierdut.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
FCSB – Shakhtar Karagandy
Pronostic: 
FCSB victorie sigura (la zero)
Cota: 
1.98 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: