FCSB – U Craiova ponturi pariuri 19.05.2021

Scris de Bmg19/05/2021

Miercuri este zi de derby in Liga 1, intre FCSB si U Craiova. Se anunta un duel extrem de spectaculos si in acelasi timp echilibrat. Ai o favorita? Ai pariat ceva? Vezi in continuare predictia pe care o recomand eu, una de cota foarte mare. Cred ca trebuie riscat putin la piata de goluri, pentru ca de acolo ar trebui sa vina profitul. Jocul va incepe la ora 21.30.

⚽ 1. FCSB.

Ros-albastrii si-au cam luat gandul de la titlu, pentru ca numai o minune i-ar face campioni. Sunt pe locul secund in play-off, la 3 puncte de liderul CFR Cluj, plus ca au beneficiat si de rotunjirea punctelor. Nici anul acesta nu a fost al lor.

Forma slaba din ultima perioada a scos-o pe FCSB din lupta pentru titlu. Are o singura victorie in ultimele 6 etape, asa ca putem paria miercuri la Super bet pe minim un gol marcat de oaspeti.

Bucurestenii vin dupa remiza cu Sepsi. A fost un meci spectaculos, incheiat 2-2, in care au scos remiza pe final. Joaca frumos si ultimele lor 4 partide de campionat au fost GG. Ca si probleme de lot, trebuie spus ca vor lipsi Morutan, Miron, Pantaru, Sut, Ion si Coman.

⚽ 2. U Craiova.

Oltenii au facut si ei un campionat slab si ii gasim in acest moment pe locul 4 in Liga 1. Sunt pe punctul de a pierde si podiumul, pentru ca au fost egalati la puncte de Sepsi. Nu asta ar fi problema, pentru ca pornesc mari favoriti in finala Cupei Romaniei de peste cateva zile. De fapt, sunt cu gandul mai mult la acel joc.

U Craiova vine dupa infrangerea cu CFR Cluj, de pe Ion Oblemenco (1-3). Foarte slab a jucat in ultima perioada si are acum o serie de 5 partide fara succes. A facut GG si 4+ la precedentele 3 meciuri, iar eu o sa joc si de data aceasta predictii fotbal pe goluri.

Sunt multe probleme de efectiv. Koljic,Papp, Marius Constantin si Roman sunt accidentati. Cicaldau si Baiaram au iesit si ei cu mici probleme in weekend, asa ca cel mai probabil vor fi manajati. Si Nistor ar putea fi lasat pe banca.

⚽ 3. FCSB – U Craiova intalniri directe.

Oltenii au facut un meci excelent in tur si au castigat cu 2-0. In sezonul regulat FCSB a scos 4 puncte din cele 4 jocuri directe.

⚽ 4. FCSB – U Craiova echipe probabile.

FCSB (4-3-3) : Straton – Cretu, Nedelcu, Cristea, Radunovic – Oaida, Ov. Popescu, Olaru – Tanase, Buziuc, Oct. Popescu.
U Craiova (4-2-3-1) : Pigliacelli – Vladoiu, Mitran, Balasa, Acka – Bic, Screciu – Capatana, Ofosu, Campanu – Ivan.

⚽ 5. FCSB – U Craiova cote pariuri.

Asa cum spuneam, cred ca vom face profit la goluri. Superbet ne ofera o excelenta cota de 2.05 pariul pe „GG”. Daca vrei sa joci si pe rezultat final, iti recomand si cota de 1.70, pentru „PSF 1”.

⚽ 6. FCSB – U Craiova ponturi pariuri.

FCSB – U Craiova ponturi pariuri

Eu sunt de parere ca acest duel va fi unul extrem de spectaculos si tocmai de aceea am ales intervalul 3-6 goluri, pentru o cota excelenta.

Avem fata in fata doua formatii care nu au ce apara, care si-au ratat obiectivele si care cel mai probabil vor juca deschis. Golurile nu ar trebui sa intarzie prea mult, asta pentru ca cele doua aparari arata slab in ultimul timp.

FCSB vine dupa 3 partide de GG si 4+ in play-off. La fel s-a intamplat si la precedentele 3 jocuri de campionat pentru Craiova. Acestea sunt cifre care recomanda pariurile pe goluri.
Bmg
Forma: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut
FCSB – U Craiova
Pronostic: 
3-6 goluri
Cota: 
2.40 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: