Fenerbahce – Dinamo Kiev ponturi pariuri 27.07.2022

Scris de Cristian Lenga27/07/2022
1
1.78
X
3.45
2
4.40
Fenerbahce
Dinamo Kiev
COTA PONT
1.60

Fenerbahce (Turcia) si Dinamo Kiev (Ucraina) se lupta miercuri, 27 iulie, in cea de-a doua mansa a confruntarii dintre cele doua, pentru un loc in turul al treilea din Liga Campionilor. Partida se va juca in Turcia, pe Ülker Stadyumu, incepand cu ora 20:00.

Fenerbahce

  • Turcii au reusit sa castige cele cinci partide din sase jucate din pre-sezon, iar in una au remizat. Rezultate bune pe linie pentru Fenerbahce, care nu a pierdut o partida din 24 februarie 2022.
  • Au remizat cu ucrainenii de la Dinamo Kiev, in prima mansa a acestei confruntari din cel de-al doilea tur al Ligii Campionilor. Turcii au avut posesia, insa nu au reusit sa transforme in gol niciuna din cele 12 ocazii de poarta.
  • Sansele sale pentru calificare sunt la fel de mari, iar defensiva lor pare a fi in forma mare, avand in vedere ca ucrainenii nici macar nu au avut un sut pe poarta.

Dinamo Kiev

  • Norocul a fost alaturi de ucraineni, iar turcii nu au reusit sa inscris in partida din tur, desi au avut suficiente ocazii de a marca.
  • Defensiva lor pare fragila, mai ales daca ne uitam si la ultimele patru meciuri amicale. Chiar daca au castigat doua si le-au pierdut pe celelalte doua, Dinamo Kiev a primit gold in toate partidele.  
  • Dinamo Kiev poate juca in mod competitiv doar in meciurile din cupele europene, pentru ca echipa lui Mircea Lucescu nu are niciun meci programat in campionatul intern, din cauza razboiului din Ucraina.
  • Ramai alaturi de mine pana la final pentru a putea vedea care sunt sugestiile mele de pariere pentru tine, alaturi de cateva ponturi Champions League pentru aceasta partida.

Intalniri directe

Fenerbahce si DInamo Kiev au jucat un amical, in august 2021, iar partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

De asemenea, cele doua s-au mai intalnit in partida tur a actualului sezon Champions League, la 20 iulie, meci care din nou s-a terminat la egalitate, insa de aceasta data 0-0.

Aceste formatii s-au mai intalnit si in 2006, precum si in 2008, tot in Champions League, insa rezultatele de atunci nu sunt relevante pentru partidele din prezent. Dinamo Kiev reusea, in perioada mai sus mentionata, sa castige doua din cele patru partide disputate, iar celelalte doua meciuri s-au terminat la egalitate.

Echipe probabile

Fenerbahce

20:00

dinamo kiev

Bayindir

Osayi-Samuel

Aziz

Szalai

Kadioglu

Kahveci

Yuksek

Arao

Rossi

Dursun

King

echipament bzc

Bushchan

Kedziora

Popov

Zabarnyi

Dubinchak

Tsyhankov

Harmash

Shaparenko

Verbic

Buyalskyi

Besyedin

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

La Betano Romania, total goluri sub 2.5 are cota 1.75.

De asemenea, la aceeasi casa de pariuri mai gasim si cota 1.80 pentru pariul nu inscriu ambele echipe.

Fenerbahce – Dinamo Kiev ponturi pariuri

Dinamo Kiev si Fenerbahce au remizat in partida tur a confruntarii din cel de-al doilea tur de calificare in Liga Campionilor. Partida a decurs in mare pare intr-o singura directie, turcii au atacat, iar ucrainenii s-au aparat.

Turcii au avut in primul meci 12 ocazii de gol si 6 suturi pe spatiul portii, in timp de Dinamo Kiev nu a reusit sa trimita niciun sut pe poarta din cele 8 ocazii de gol.

Echipa care merge mai departe se va confrunta in turul al treilea al Ligii Campionilor cu echipa austriaca Sturm Graz. De asemenea, echipa care va pierde va merfe in turul al treilea preliminar al Europa League.

Prevad un meci aproape la fel de defensiv intre cele doua formatii in partida retur. Singurul lucru care ar putea schimba datele problemei ar fi marcarea unui gol rapid. Insa, ma astept ca si aceasta partida sa se termine la egalitate, 0-0 sau 1-1, dupa terminarea timpului regulamentar de joc, urmand ca Fenerbahce sa rezolve situatia in prelungiri sau la lovituri de departajare.
Fenerbahce – Dinamo Kiev
Pronostic: 
1X & sub 3.5 goluri
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat
CÂȘTIGATE
23 din 35
PROCENTAJ
66%
UNITĂȚI
+876
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: