Ferencvaros – CSM Bucuresti ponturi pariuri 09.01.2021

0

CSM Bucuresti se va deplasa pe terenul lui Ferencvaros pentru primul meci al acestui an din grupele Champions League, victoria fiind singura optiune a tigroaicelor pentru a spera in continuare la primele doua locuri.

Partida se va desfasura cu incepere de la ora 17.00 si poate fi urmarita in Romania pe canalele Digi Sport, Telekom Sport si Look Plus.

1.Ferencvaros.

Formatia gazda ocupa locul 4 in grupa cu 8 puncte, dupa ce a disputat 7 partide pana acum, cu un plus 2 la golaveraj: 185-183.

Si-a facut deja incalzirea, a disputat 3 partide in competitia interna reusind sa le castige pe toate, dar trebuie remarcat ca in fiecare dintre ele marcat foarte multe goluri, minim 34.

Pe teren propriu in Champions League a evoluat 3 in jocuri, singura victorie a fost cu Ljubljana, Bietigheim si Rostov Don s-au dovedit insa mai puternice.

Angela Malestein este cea mai buna marcatoare a sa in aceasta competitie, extrema dreapta olandeza a marcat 35 de goluri, fiind urmata in acest top de Gitta Katrin Klujber si Aniko Kovacsics cu 29, respectiv 27 de reusite.

2.CSM Bucuresti.

Tigroaicele abordeaza partida din Ungaria de pe locul secund, au 11 puncte dupa 8 partide, insa Metz are doar 6 meciuri jucate si este la 3 lungimi in spatele sau, un succes este foarte important.

Cristina Neagu a avut suficient timp sa se recupereze, de asemenea Crina Pintea, insa Dragana Cvijic, Alexandrina Barbosa, Bianca Bazaliu si Denisa Valcan sunt indisponibile.

Raportat la numarul de partide disputate echipa pregatita de Adrian Vasile are cea mai buna defensiva din grupa, o surpriza placuta date fiind problemele din acest compartiment.

In deplasare a pierdut un singur joc, in Norvegia contra lui Vipers Kristiansand, in rest s-a impus la Esbjerg, Bietigheim si Ljubljana.

3. Intalniri directe.

CSM Bucuresti a castigat 6 din cele 7 partide directe disputate in compania lui Ferencvaros.

4. Cote pariuri Ferencvaros – CSM Bucuresti.

Tigroaicele s-au impus in doua din cele 3 vizite de pe terenul lui Ferencvaros, 2.05 este cota oferita de Betano pentru victoria formatiei oaspete.
Gazdele au marcat cel putin 26 de goluri in 3 din precedentele 4 jocuri de pe teren propriu, 2.05 este cota oferita de Betano pentru Ferencvaros inscrie peste 26.5 goluri.

5. Ponturi pariuri Ferencvaros – CSM Bucuresti.

florin1981
Forma: Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Procentaj: 53.8%
Castigate: 7/13
CSM Bucuresti are nevoie de victorie in acest joc, exceptand-o pe Dragana Cvijic, Adrian Vasile are toate jucatoarele importante la dispozitie.

In absenta sarboaicei greul pe semicerc va fi dus de o singura jucatoare, Crina Pintea, care revine cu pofta de joc dupa ce a ratat turneul final european.

Crina Pintea are o relatie foarte buna de joc cu Cristina Neagu, fiind binecunoscute schemele facute pentru a fi pus in valoare pivotul, vor fi utilizate frecvent si de aceasta data.

Mizez pe un joc foarte bun facut de Crina Pintea, va trebui sa evolueze destul de mult si asta ii va spori sanse de a inscrie, in plus odata cu revenirile la o forma foarte buna a extremelor, concentrarea defensivei adverse va trebui sa de divizeze si va avea mai multa libertate de miscare pe semicerc.

Ferencvaros - CSM Bucuresti
Pronostic: Crina Pintea inscrie peste 3.5 goluri Cota: 2.45

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

# Tipster Castigate Procentaj Unitati
1
adrian1981
Forma: Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat
53 din 82 65% +1040.00 Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here