Fiorentina – Cagliari ponturi pariuri 08.07.2020

Scris de Radu Oprea07/07/2020

Duelul Fiorentina – Cagliari se va desfasura pe celebra arena Artemio Franchi din Firenze. Se confrunta doua echipe de mijlocul clasamentului, asadar meciul ar trebui sa fie unul placut de privit. In cele ce urmeaza gasiti detalii despre echipe si pontul meu.

Fiorentina Cagliari Cote Pariuri 08072020

⚽1. Fiorentina

Este pe 13 si a strans in 30 de runde 34 de puncte, cu 9 in plus fata de Lecce care este pe primul loc retrogradabil. In ultimele 4 dueluri a marcat atat ea cat si oponenta sa, asadar are un atac bun, dar defensiva sufera.

Vine dupa o victorie, dar aceasta a fost prima dupa o serie de 5 meciuri, timp in care a suferit 2 infrangeri. Nu a mai castigat pe teren propriu de 5 jocuri si pe 2 le-a pierdut.

German Pezzella nu este eligibil din cauza unei suspendari. Va mai lipsi si Christian Kouame, acesta fiind accidentat. Dusan Vlahovic va reveni dupa o suspendare si se pare ca va fi titular in avantposturi.

⚽2. Cagliari

Ocupa pozitia a 11-a multumita celor 39 de puncte adunate in cele 30 de etape parcurse. A inscris in 5 din ultimele 6 dispute, insa doar intr-una dintre ele nu a primit gol, asadar marea ei problema este apararea.

Este destul de inconstanta pentru ca in precedentele 5 partide are 2 victorii, o remiza si o infrangere. S-a impus doar intr-una din ultimele 11 deplasari si pe 5 le-a pierdut, asadar nu se descurca prea bine pe teren strain.

Andrea Carboni este suspendat si in locul lui in defensiva sunt sanse mari sa apara grecul Charalampos Lykogiannis. Luca Ceppitelli, Leonardo Pavoletti si Gaston Pereiro au probleme medicale si sunt anuntati ca fiind indisponibili.

⚽3. Intalniri directe

Cagliari este neinvinsa in ultimele 4 astfel de confruntari si pe 3 le-a castigat, ultimul succes venind in turul acestui campionat, acasa, scor 5-2. Precedenta intalnire de pe Artemio Franchi s-a incheiat indecis, 1-1.

⚽4. Fiorentina – Cagliari echipe probabile:

Fiorentina (3-5-2): Dragowski – Milenkovic, Ceccherini, Caceres – Chiesa, Duncan, Pulgar, Castrovilli, Dalbert – Vlahovic, Ribery.
Cagliari (3-5-2): Cragno – Pisacane, Klavan, Lykogiannis – Mattielo, Nandez, Nainggolan, Rog, L. Pellegrini – G. Simeone, J. Pedro.

⚽5. Fiorentina – Cagliari cote pariuri

Fiorentina Cagliari Cote 08072020

⚽6. Fiorentina – Cagliari ponturi pariuri

Fiorentina – Cagliari ponturi pariuri

Nu vad de ce vreuna dintre echipe ar sta in defensiva pentru a obtine o remiza pentru ca un punct nu o ajuta pe niciuna dintre ele. Ambele combatante au atacuri de calitate, asadar sunt toate premisele sa vedem spectacol.

In avanposturile Fiorentinei vor fi Chiesa, Vlahovic si Ribery, o combinatie de tinerete, experienta, tehnicitate in regim de viteza si forta. Apararea insa scartaie asta se va vedea pe gazon. Gruparea viola vine dupa 4 dispute in care a inscris si ea si adversara.

La Cagliari are cine sa faca diferenta, Giovanni Simeone, Joao Pedro sau Nainggolan fiind capabili de asta. Ei si colegii lor marcheaza cu lejerita, insa linia de fund nu ii ajuta. Drept dovada in 5 din ultimele 7 deplasari ale acestei trupe au fost reusite de ambele parti.
Radu Oprea
Forma: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat
Fiorentina – Cagliari
Pronostic: 
ambele echipe inscriu
Cota: 
1.80 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: