Fiorentina – RFS ponturi pariuri 08.09.2022

Scris de Zamfi07/09/2022
1
1.13
X
7.40
2
22.00
Fiorentina
RFS
COTA PONT
1.60

Fiorentina si RFS se intalnesc joi seara de la ora 19:45 pe stadio Artemio Franchi din Florenta, in cadrul primei runde a grupelor Conference League. Partida are o favorita certa si nu cred ca e loc de surpriza in acest duel. Brigada de arbitrii va fi din Cehia condusa la centru de Pavel Orel.

Fiorentina

  • Nu are un debut de sezon prea convingator desi in ultima runda a obtinut un rezultat de egalitate in fata lui Juventus. A acumulat 6 puncte in 5 meciuri, 3 dintre acestea fiind remize.
  • A ajuns in grupe dupa ce in play-off a trecut in dubla mansa de olandezii de la Twente. A fost 2-1 la Florenta si 0-0 la Enschede. Face parte din grupa A, alaturi de Basaksehir, Hearts si RFS.
  • Mijlocasul ghanez Alfred Duncan este anuntat improbabil pentru acest duel, in timp ce Castrovilli si Igor vor lipsi cu certitudine.

RFS

  • Formatia din Riga se afla pe locul 3 in campionatul din Letonia, acolo unde pastreaza sanse chiar si la prima pozitie. Recent a disputat derby-ul cu FC Riga, terminat la egalitate, 1-1.
  • Este un club de fotbal cotat la aproximativ 9 milioane de euro, cu o medie de varsta a jucatorilor destul de imbatranita. Cel mai bine cotat fotbalist este Andrey Ilic, aproximativ 1.2 milioane de euro.
  • A ajuns in grupele acestei competitii dupa un duel in play-off, castigat la penalty-uri cu nord-irlandezii de la Linfield. 

Intalniri directe

Va fi primul duel oficial dintre cele doua cluburi, in care Fiorentina cred ca se va impune fara prea mari probleme, aceasta selectie consemnand unul dintre cele mai sigure pronosticuri Europa Conference League.

Echipe probabile

FIORENTINA

19:45

RFS

Terracciano

Dodo

Milenkovic

Lucas Martinez

Biraghi

Maleh

Amrabat

Barak

Kouame

Jovic

Sottil

echipament bzc

Steinbors

Lipuscek

Sorokins

Jagodinskis

Mares

Simkovic

Panic

Friesenbichler

Saric

Ilic

Santana

00
Days
:
 
00
ORE
:
 
00
MINUTE
:
 
00
Seconds

Acest meci a început!

Cote pariuri

Acest duel este disponibil si in oferta Netbet Sport, acolo unde gasesti o cota de 1.45 la peste 2.5 goluri si 2.05 pentru cel putin doua goluri marcate in prima parte a meciului.

Fiorentina – RFS ponturi pariuri

Fara doar si poate Fiorentina este mare favorita a acestui duel si nu cred ca va intampina probleme in fata unui adversar destul de modest ce provine dintr-o tara in care fotbalul este pe locul secund.

Diferenta intre cele doua cluburi este uriasa, evident in favoarea italienilor, care sunt favoritii acestei grupe din care mai fac parte Basaksehir si Hearts.

Anticipez un duel cu cel putin 3 reusite si cred ca in prima repriza se va marca cel putin un gol. Este unul dintre cele mai bune pronosticuri pe care le puteti obtine pentru acest duel in care trupa ”viola” are o cota infima la toate casele de pariuri sportive.
Zamfi
Forma: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Fiorentina – RFS
Pronostic: 
peste 0.5 goluri in prima repriza& peste 2.5 goluri in meci
Cota: 
1.60 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: