Fiorentina – Spezia ponturi pariuri 19.02.2021

0

Cred ca va fi un meci destul de echilibrat fiindca nu este o diferenta prea mare intre cele 2 formatii in clasament. De aceea consider ca ar fi bine sa ne ferim de un pariu pe solist si am ales un pont de pe piata golurilor. Vezi mai jos recomandarea mea.

Fiorentina Spezia Cote Pariuri

Fiorentina

A jucat neasteptat de slab pana acum pentru ca in 22 de meciuri a strans numai 22 de puncte si astfel este pe locul 16. A marcat 22 de goluri si a primit 35.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 3 infrangeri, o victorie si un rezultat de egalitate.

Un lucru bun este faptul ca pentru aceasta confruntare va lipsi numai Ribery, acesta fiind accidentat.

Spezia

A jucat destul de bine pana acum fiindca in 22 de etape a acumulat 24 de puncte si astfel este pe locul 13. A marcat 30 de goluri si a primit 38.

Forma de moment este inconstanta deoarece in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 victorii, 2 infrangeri si un rezultat de egalitate.

Bastoni si Erlic sunt suspendati si nu vor face deplasarea. De asemenea, Farias, Ferrer, Mattiello, Piccoli si Terzi sunt accidentati.

Intalniri directe

Cele 2 formatii s-au mai intalnit o singura data, in tur, atunci cand a fost 2-2 la Spezia.

Fiorentina – Spezia echipe probabile

Fiorentina (3-5-2): Dragowski – Milenkovic, Pezzella, Quatra – Venuti, Bonaventura, Pulgar, Castrovilli, Briaghi – Kouame, Vlahovic.

Spezia (4-3-3): Provedel – Vignali, Ismajli, Acampora, Ramos – Maggiore, Ricci, Estevez – Gyasi, Agudelo, Saponara.

Fiorentina – Spezia cote pariuri

Meciurile din Italia Serie A devin din ce in ce mai spectaculoase si sunt de parere ca ar trebui sa profitam de acest lucru. Nu de aceeasi parere sunt si aici si imi place cota de la 888Sport de 1.68 pentru cel mult 2 goluri inscrise.

Fiorentina – Spezia ponturi pariuri

Red
Forma: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Procentaj: 63.4%
Castigate: 45/71
Dupa cum spuneam si la inceput, cred ca va fi un joc echilibrat fiindca nu vad o diferenta foarte mare intre cele 2 formatii, de aceea am ales sa pariez pe goluri.
Un singur meci din cele 11 jucate pana acum pe teren propriu de Fiorentina a fost de peste 3.5 goluri, acest lucru intamplandu-se in 4 din cele 11 deplasari ale Speziei.
Nu cred ca se va termina acest meci 0-0, dar dupa ce am mentionat mai sus, consider ca sunt sanse mici sa se inscrie mai mult de 3 goluri, cota pentru 1-3 goluri fiind foarte buna.

Fiorentina - Spezia
Pronostic: 1-3 goluriCota: 1.54

Click aici pentru a paria acest pronostic
Cel mai bun tipster

#TipsterCastigateProcentajUnitati
1 Jimmy8
Forma: Pierdut Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
24 din 3667%+582.00Vezi Ponturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here