Formula 1 British GP ponturi pariuri 03.07.2022

Scris de Wade03/07/2022

Silverstone Grand Prix e chiar aici, fratilor. Ne vom putea delecta cu una din cele mai rapide curse din circuit, si una din cele mai apreciate in tot calendarul F1.

In analiza de mai jos am ales cateva ponturi pariuri cu sanse mari de reusita.

Primul pole position pentru Sainz

  • Asteptarea a luat sfarsit pentru tanarul pilot spaniol - Carlos Sainz si-a adjudecat in sfarsit primul pole position din cariera. Dupa declaratiile de la finalul cursei observam ca a fost si unul extrem de surprinzator, turul nefiind convingator nici pentru pilot.
  • Leclerc si Verstappen nu au reusit sa completeze ultimul tur in Q3, desi ambii puteau veni in prima linie la start, in fata spaniolului. Astfel, Sainz are un prim pole in cariera F1 si va incerca in aceasta seara sa castige prima cursa din cariera. Va putea insa?
  • Cotele ne spun ca nu este nici macar al doilea favorit in British GP. Verstappen are conform bookmakerilor prima sansa la victorie, urmat de Lclerc, Sainz fiind abia pe locul 3 in aceasta ierarhie. Ritmul de cursa va conta insa foarte mult pe acest circuit.
  • Strategia echipelor va fi si ea una esentiala. Mai ales ca dupa ploile de vineri si sambata - circuitul va avea o temperatura scazuta, iar gumele hard nu vor avea aderenta. In aceste conditii - timpul petrecut la boxe va fi extrem de important.

Poate Mercedes sa puna probleme?

  • In sesiunile de vineri si sambata nu doar Ferrari si Red Bull s-au afisat cu masini rapide la Silverstone. Mercedes a facut un pas serios in fata si poate fi "in the mix" pentru podium in aceasta seara. In cursa - Hamilton va pleca de pe 5, iar Russell de pe 8.
  • Asta pentru ca strategia nu a dat roade pe finalul Q3, in loc sa forteze in fiecare lap, managementul a ales cate un tur de "cooling" pe finalul calificarilor, iar asta i-a costat pe piloti. Ambii s-au declarat dezamagiti de rezultat, insa dorinici de "bounce back".
  • Masina Mercedes a aratat din ce in ce mai bine la ultimele curse, si ma refer aici strict la evolutia din grand prix. Daca in calificari mai este mult de lucru, ritmul de cursa este unul foarte bun pentru gruparea manageriata de Toto Wolff. Pot fi surpriza de azi.
  • Englezii din echipa trebuie sa inceapa bine cursa, pentru a nu fi nevoiti sa revina din spate. Pentru Lewis va fi un challenge sa treaca de masinile din fata, insa in acelasi timp trebuie sa fie atent in spate la Norris. Russell are din nou potential de Top 6 azi.

Cote pariuri

La Betano avem o valoare de 3.00 ca ambele masini Alfa Romeo sa termine in puncte.

Si o cota de 2.65 ca cel putin o masina Aston Martin sa nu fie clasificata.

Formula 1 British GP – pont 1 ponturi pariuri

Initial am dorit sa vad cota lui Lando Norris pentru Top 6 – una cuprinsa intre 1.87 si 1.91 – surprinzatoare pentru un pilot care pleaca de pe locul 6. Asta ne spune ca e foarte posibil sa piarda o pozitie pe parcursul cursei. Imi place valoarea pe Russell pentru Top 6, acesta avand 2 pozitii de recuperat.

Am vazut cu totii cat de bine a pilotat Russell atat in antrenamente, cat si in calificari, cel putin in prima parte. Strategia slaba a echipei a facut ca el sa rateze o pozitie mai buna la start. Cu Alonso si Norris in fata, Russell are un ritm mai bun decat cei doi, si il vad cu sanse foarte bune la inca un rezultat solid.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 British GP – pont 1
Pronostic: 
George Russell termina in Top 6
Cota: 
1.60 @

Formula 1 British GP – pont 2 ponturi pariuri

Al doilea bet propus azi este pe finlandezul Bottas. Acesta a avut o evolutie foarte buna in Q1, fiind unul din cei mai rapizi piloti de pe circuit. Apoi, pe final de Q2 ploaia s-a intetit, iar finlandezul nu a mai fost capabil sa-si imbunatateasca timpul cand a iesit pe circuit, fiind nevoit sa ramana in afara Q3.

E de urmarit ce strategie vor avea pentru el, pentru ca spuneam ca penurile hard nu vor avea aderenta mai deloc din prima. Daca va alege acest risc, Bottas poate sa fie OUT. As vedea o strategie cu 2 opriri pentru el, care va fi mai benefica on the long run. Avem inca o cota decenta pentru ca el sa urce de pe 12 cel putin pe 10.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 British GP – pont 2
Pronostic: 
Valteri Bottas termina in Top 10
Cota: 
1.65 @

Formula 1 British GP – pont 3 ponturi pariuri

Rar combin pariuri in Formula 1, insa acesta mi se pare unul safe. L-am vazut pe Max extrem de rapid in FP3 si calificari, iar daca nu erau problemele de pe final din Q3, probabil ca olandezul era in pole position. Cota lui la castigarea cursei: intre 1.55 si 1.70 spune multe despre forta Red Bull.

Impreuna cu el il aleg pe Hamilton sa faca o cursa cel putin decenta, am vazut ca multiplul campion mondial e dornic sa arate fanilor ca ii poate provoca la lupta pe rivali. Avem doi piloti care au moralul bun in acest GP, Verstappen pe podium si Hamilton in puncte mi se pare un safe bet de luat in considerare.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 British GP – pont 3
Pronostic: 
Max Verstappen in Top 3 si Lewis Hamilton in Top 10
Cota: 
1.67 @

Formula 1 British GP – pont 4 ponturi pariuri

Pentru final nu puteam sa ratez aceasta Super Cota de Betano – ca Hamilton sa termine pe podium. L-am vazut pe Lewis dornic de actiune acasa, cu timpi foarte buni atat in antrenamente, cat si in calificari – si ce moment mai bun pentru masina Mercedes sa aiba o performanta de remarcat decat in cursa din Silverstone.

Va avea de spart acest cvartet Red Bull & Ferrari din fata, insa pentru inceput are nevoie de un clean start. La majoritatea caselor de pariuri online, valoarea englezului sa termine in primii 3 in cursa de acasa este cuprinsa intre 2.45 si 3.25. Astfel, aceasta valoare de 4.50 de la Betano este una de incercat cu o miza moderata.
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Formula 1 British GP – pont 4
Pronostic: 
Lewis Hamilton termina pe podium
Cota: 
4.50 @

Lasă un comentariu mai jos:


Adresa ta de email nu va fi vizibilă.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Tipsterul Lunii

Avatar Tipster
Wade
Forma: Castigat Castigat Castigat Pierdut Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut Pierdut
CÂȘTIGATE
25 din 37
PROCENTAJ
68%
UNITĂȚI
+1051
Vezi Ponturi

S-ar putea  te intereseze și: